Šeik Mansur bin Zajed hoće i "Arsenalovog bundžiju"

Kaladon al-Mubarak, predsednik Sitija, kaže da je "posao daleko od realizacije, ali je jasno da bi takav fudbaler morao da ima i veliku platu"

  • 0

Ako je verovati izvorima jednog poznatog dnevnog lista iz Londona, onda je "Arsenalov buntovnik" Robin van Persi blizu odlaska iz tima i blizu prelaska, pretpostavljate gde, u Mančester siti.

Kako piše "Gardijan", šeik Mansur bin Zajed spreman je da u tim dovede sadašnjeg kapitena Arsenala. Ukoliko bi holandski reprezentativac prešao u redove "građana" i ukoiliko se obistine pisanja, Van Persi bi nedeljno imao 250.000 evra. Ako se ovome doda i priča o 420.000 evra za sedam dana, koliko bi navodno dobio Zlatan Ibrahimović, ali i 125.000 evropskih novčanica za Edena Azara, onda je jasno da će šeik Mansur već ovog leta probiti granicu od milijardu funti. Naime, toliko je potrošio od 2008. godine, kada je od bivšeg premijera Tajlanda kupio klub.

Kaladon al-Mubarak, predsednik Sitija, kaže da je "posao daleko od realizacije, ali je jasno da bi takav fudbaler morao da ima i veliku platu".

Možda bi baš ovaj podatak, kao i činjenica da bi u startu imao veću platu od Jaje Turea i Karlosa Teveza, sada najplaćenijih fudbalera u klubu, mogli da "nateraju" Van Persija da razmisli od selidbi.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA