NOVI OKRŠAJ KUMOVA: Partizan želi da ispravi negativan skor s Megom

Meč u Sremskoj Mitrovici igra se u sredu od 21 čas

  • 5

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je da je Mega Leks veoma talentovana ekipa, ali da će njegov tim pokušati da dođe do pobede u Sremskoj Mitrovici.

- Mega ima svoj koncept rada, umnogome specifičan. Ovo je njihova najtalentovanija ekipa od osnivanja i njihove visoke ambicije mogu biti iznenađujuće samo za neupućene i zlonamerne. Uloženo je puno vremena, energije i novca. I sada su ono što jesu, tim sa najviše talenta u regiji - rekao je Džikić za sajt Partizana.

On je dodao da njegov tim ima negativan skor sa mladom ekipom Mege i pozvao navijače crno-belih da podrže tim u Mitrovici.

- Kod nas je situacija drugačija, a očekivanja bazirana na slavnoj i teško ponovljivoj prošlosti i rezultatima. Sa ovim protivnikom imamo negativan skor ove sezone i pokušaćemo da na njihovom terenu odigramo što bolje - zaključio je DŽikić.

Košarkas Partizana Andrija Milutinović rekao je da na veliku agresivnost Mege treba odgovoriti dodatnom čvrstinom.

-Igramo protiv finaliste ABA lige i pobednika Kupa, koji se sa tri igrača značajno pojačao za srpsku ligu. Mega igra brzo i agresivno, a mi na to moramo da odgovorimo upornošću i čvrstinom - poručio je Milutinović.

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da je utakmica veoma važna zbog borbe za prvo mesto u grupi.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Očekuje nas svakako najteži protivnik u grupi i verujem da ćemo u međusobnim duelima odlučiti ko će biti prvi, pošto su Konstantin i Borac ipak kvalitetom iza nas. Igrali smo nekoliko puta sa Partizanom ove sezone, dobro se poznajemo i verujem da će trenutna inspiracija odlučiti pobednika - rekao je Milojević za klupski sajt.

Krilni centar Mega Leksa Danilo Nikolić složio se u oceni da je duel sa Partizanom veoma važan i dodao da uz prepoznatljivu igru svog tima, veruje u pobedu.

- Pred nama je vrlo bitan meč za prvo mesto u grupi. Odigrali smo dobro protiv Konstantina, ali nas sutra očekuje potpuno drugačija utakmica. Partizan je izuzetno težak protivnik i biće potrebno da damo sve od sebe kako bismo došli do pobede - zaključio je Nikolić.

KLS, 2. kolo

Sreda:

Konstantin - Borac 20.00

Mega Leks - Partizan 21.00

Četvrtak:

Tamiš - FMP 19.00

Crvena zvezda - Metalac 19.00

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA