DVE TRANSFER BOMBE NA ENFILDU: Klop dovodi Rojsa i Gecea u Liverpul

Jirgen Klop priprema dva senzacionalna transfera na leto ukoliko njegova ekipa savlada Sevilju u finalu Lige Evrope

  • 2

Jirgen Klop je od dolaska na Enfild preporodio Liverpul, a totalnu revoluciju navijači Crvenih mogu da očekuju tek od naredne sezone, kada će sklopiti tim po svojim željama, a mediji sa Ostrva ističu da su dve najveće želje njegovi bivši igrači Marko Rojs i Mario Gece.

>>> Ovaj poseban dres Liverpula sa izvezenim porukama nosiće i Grujić! (VIDEO)

Harizmatični Nemac je i sa timom koji je imao na raspolaganju od dolaska na Ostrvo, a koji se ''raspadao'' u Premijer ligi, napravio moćnu ekipu koja je pravo lice pokazala u Ligi Evrope gde će se boriti za trofej sa Seviljom 18. maja u Bazelu.

Ta utakmica mogla bi i značajno da odredi kako će izgledati tim Liverpula naredne sezone. Ako Klopova ekipa pobedi, obezbediće plasman u Ligu šampiona naredne sezone, iako je u Premijer ligi tek na 8. mestu.

Vlasnici Liverpula bi u tom slučaju značajnije ''odrešili kesu'' i dali bi Klopu dovoljnu sumu novca da dovede Rojsa i Gecea, koji su mu prvi pikovi kada su u pitanju pojačanja za leto.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug L

Mediji sa Ostrva navode da Rojs već pakuje kofere za Liverpul, jer posle pet godina u Dortmundu želi novi izazov u karijeri, a takođe želi ponovnu saradnju sa Klopom. Predsednik Borusije je potvrdio da će po završetku sezone sesti za sto sa Liverpulom i da će pregovarati oko transfera.

San navodi i da je Lalana na meti Totenhema, koji je spreman da izdvoji 20 miliona funti za njega, a taj novac bi Liverpul preusmerio u fond za transfere Rojsa i Gecea.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA