≫ 

Niko u istoriji nije ovako dominantno osvojio MVP titulu kao Stef Kari!

Najbolji košarkaš sveta očekivano je dobio MVP titulu u NBA ligi

  • 5

Bek Golden Stejta Stef Kari osvojio je MVP nagradu u NBA ligi drugu godinu u nizu, a postao je prvi igrač u istoriji koji je jednoglasno dobio ovo priznanje.

Spektakularna sezona beka aktuelnog šampiona uticala je na to da potuče mnoge rekorde, što na individualnom, što na klupskom nivou, uključujući i rekord Džordanovih Čikago Bulsa po broju pobeda u regularnom delu sezone.

Na drugom mestu je prema očekivanjima igrač San Antonija Kavaj Lenard, dok je LeBron Džejms treći. Tandem Oklahome Rasel Vestbruk i Kevin Durent zauzeli su četvrtu i petu poziciju. Šesti je Kris Pol, a sedmi Drejmond Grin.

Kari je ove sezone prosečno beležio 30,1 poen, 5,4 skokova i 6,7 asistencija po meču uz sjajnih 50,4% iz igre i 45,4% za tri poena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vuk

    11. maj 2016 | 15:53

    sve to ok..kakva mu konkurencija sada..? niko..a nekad..jordan, bryant, johnson, barkley, malone oneil itd itd..sada

  • SRB

    11. maj 2016 | 21:39

    Pricajte i kombinujte sta hocete,covek kida na terenu...

  • mijusko

    11. maj 2016 | 22:03

    Jordan bla bla bla... Ljudi, aman, nema vise MJa, Kobija, Malonuna. Sheqa... Dosta vise sa tim poredjenjima jer njima apsolutno nista ne mozete dokazati... Uzivajte u igri igraca koji su sada na ili blizu svog vrhunca!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA