Da li je ovo istina?! Velbek ponovo ide na operaciju!

Napadaču Arsenala stradalo drugo koleno i sledi mu odlazak "pod nož" i ponovo višemesečna pauza

  • 0

Maleru, ime ti je Dani Velbek!

Napadač Arsenala, koji se u februaru vratio na teren posle devet i po meseci pauze, ponovo se povredio i sledi mu, prema prvim prognozama, još jedna duga pauza.

Velbek je izašao iz igre u 24. minutu meča sa Sitijem na "Etihadu", u pitanju je povreda kolena, koja je, kako se ispostavilo nakon detaljnih pregleda, teža jedino može da se sanira operacijom ligemenata.

Sreća, ako uopšte tako može da se kaže, je daje reč o drugom kolenu, ali svakako Velbeka čeka period pauze od osam do devet meseci.

Ovo ne samo da je težak udarac za englesku reprezentaciju pred EURO, već i za Arsenal, koji će sada morati da "juri" zamenu za povređenog napadača čiji se povratak na teren očekuje tek krajem ove ili početkom naredne godine.

Velbek je od povratka na teren u februaru postigao pet golova za "tobdžije" od kojih je svakako najvažniji onaj u završnici meča, za pobedu protiv šampiona Lestera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA