DI Mateo: Priznajem, imali smo sreće!

- Pobedili smo našim stilom, nismo igrali lepo, nismo bili bolji, ali smo osvojili Ligu šampiona - poručio skromni Italijan posle osvajanja evropske titule

  • 0

Došao je tiho i ušao u legendu... Roberto Di Mateo je postao klupska ikona Čelsija. U klubu u kojem je doživeo teške povrede koje su ga koštale veće karijere, Italijanu se sve vratilo u trenerskom mandatu. Iako etiketiran kao "zakrpa" i "prolazno rešenje", ispostavilo se da ima tu šampionsku žicu velikih italijanskih stručnjaka.

- Moram da priznam: Imali smo sreće! Ali radili smo zaista naporno da bi je zaslužili i postigli ovakav uspeh. Pobedili smo našim stilom, nismo igrali lepo, nismo bili bolji, ali smo osvojili Ligu šampiona. Ovo je nešto neverovatno. Srećan sam zbog kluba, igrača i navijača. Tokom svih ovih meseci, atmosfera u ekipi je bila fantastična. Mnogo smo se mučili i patili, ali se na kraju isplatilo - rekao je Čelsije "general" posle meča.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA