≫ 

Dok je Kari ubijao Portland, neko mu je u loži izvatao majku! (VIDEO)

Sonja Kari slavila trojku svog sina u naručju drugog muškarca naočigled supruga Dela

  • 6

Stef Kari je opet zablistao, Golden Stejt Voriorsi su, uz 29 poena MVP-ja, prošli u finale Zapadne konferencije, ali odjednom je tema dana u NBA krugovima, postala mama prve zvezde "ratnika".

 

>>> ''Splash Brothers'' odveli šampione u finale, Toronto se ne predaje (VIDEO)

 

Sonja Kari se našla u centru pažnje zbog "sporne" proslave jedne od ključnih trojki njenog sina u finišu meča sa Portlandom, pošto se našla u naručju drugog muškarca, i to naočigled njenog muža Dela!

 

Sonja je posle Stefove trojke poskočila i zanjihala se, a mlađi krupni muškarac koji je sedeo, je prilično slobodno obuhvatio oko struka i primakao sebi, što veseloj majci najboljeg igrača lige nimalo nije zasmetalo.

 

Foto: youtube/printscreen/Aqupas 2

Foto: youtube/printscreen/Aqupas 2

 

Za to vreme, njen muž Del, stajao je nekoliko metara iznad, odakle je imao dobar pregled situacije, ali nije poznato da li je u tom trenutku bacio pogled ka svojoj ženi.

 

Uglavnom, ovaj detalj bio je povod da se po društvenim mrežama i pojedinim američkim medijima otvori polemika i razna pitanja, od kojih se većina svode na dva: "Zašto se Sonja ovako slobodno ponaša i gde je Del dok njegova supruga pada u naručje drugog muškarca?".

 

Snimak je, interesantno, prokomentrisala i njena kćerka, Stefova sestra Sidel, koja je preko tvitera pokušala da "ohladi" one koji su pojurili za senzacijom.

 

- Tajmaut: iskulirajte svi, moj tata je dva mesta iznad nje.

 

 

Brzo se saznalo da je muškarac koji je bio uz Sonju izvesni Džejson Ričardson, momak koji je svojevremeno igrao sa Stefom na Dejvidson koledžu.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA