≫ 

PARTIZAN POTPUNO REKONSTRUIŠE TIM: Dolazi šest pojačanja, a odlazi nekoliko bitnih igrača

Subić, Kljajić i Petrović dobili ''zeleno svetlo'' za odlazak, a crno-beli očekuju i zaradu od prodaje pojedinih igrača

  • 14

Partizan planira ozbiljnu rekonstrukciju tima za narednu sezonu, koju će što pre želeti da zaborave kada je prvenstvo u pitanju, dok je to malo ublažio trofej u Kupu.

>>> Bugari besni na Božinova: Ponovo je napravio skandalozan potez (FOTO)

Ipak, nekolicina igrača će napustiti Humsku, dok će u Beograd doći i nekolicina novih igrača kao njihove zamene.

Ima igrača koji su dobili ''zeleno svetlo'' da napuste klub, ali i nekih za koje postoji interesovanje iz inostranstva, pa će u slučaju dobre ponude i oni otići iz Partizana.

''Zeleno svetlo'' za odlazak dobili su Filip Kljajič, Aleksandar Subić, Ivan Petrović, dok crno-beli očekuju zaradu od prodaja Darka Brašanca, Valerija Božinova, Alena Stevanovića i Saše Lukića.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Sportski sektor je pripremio zamene i pregovori sa potencijalnim pojačanjima su uveliko u toku.

Već je dogovoreno da u Humsku stižu Petar Đuričković iz Radničkog iz Niša i Milanom Radinom iz Voždovca. Ali, to je samo početak, što najavljuje i sportski direktor Partizana.

- Dolaze šetstorica igrača sigurno. Mislim da je to realno. Može da ih bude i više. Do osam... U odbrani su nam potrebna pojačanja, jer znamo kako je bilo jesenas, kad se dešavalo da zbog povreda i kartona nemamo alternative.

- Dopuna nam je potrebna i u veznom redu. A u ofanzivi četvorica - dolaze špicevi, rila, ofanzivni vezni, takozvana ''desetka'' - izjavio je Ivica Iliev za Sport.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Ipak, ono što je izvesno, Partizan ne namereava da proda svog najboljeg igrača ovog proleća - Nemanju Mihajlovića, koji je i novinaru Telegrafa posle meča u Gornjem Milanovcu rekao da sigurno ostaje u Humskoj i naredne sezone i da je takav dogovor sa čelnicima kluba, čak i u slučaju ozbiljne ponude iz inostranstva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • North Korea

    14. maj 2016 | 10:47

    Samo da dovedu krstenog centarfora.

  • DrNo

    14. maj 2016 | 11:20

    Ovaj ilijev ima obraza nesto da prica,pa sine ti i tvoji drugari letite posle skupstine o kakvim ti pojacanjima pricas!?Videli smo iz prilozenog koliko se razumes u menadzerisanje,bolje podvij rep i daj ostavku ne brukaj se vise sa svojim glupim izjavama.UPRAVA NAPOLJE!

  • Grobarčina

    14. maj 2016 | 14:59

    Ode PARTIZAN još Gore u Propast,planiraju da prodaju igrače I da nam ukradu pare I sigurno će namestiti OPET neki napad,da se odloži SEDNICA Kluba,UPRAVA NAPOLJE!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA