≫ 

Peković: Sponzori Partizana su NIS i Telekom zahvaljujući Vučiću

Saradnja sa ova dva sponzora biće realizovana u narednih petnaest dana

  • 57

Predsednik Partizana Nikola Peković izjavio je  da će sponzori kluba u narednoj sezoni biti "NIS" i "Telekom Srbija" čime će biti obezbeđena finansijska okosnica kluba.

Peković je u Kosovskoj Mitrovici izjavio da košarkaši Partizana uvek imaju najveće planove i da jurišaju na titule i da su, zahvaljujući predsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću, dobili dva glavna sponzora, “NIS” i “Telekom Srbija”.

Peković je dodao da će saradnja sa ova dva sponzora biti realizovana u narednih petnaest dana i da će imati finansijsku okosnicu za sledeću sezonu.

Govoreći o tome u kojem takmičenju će košarkaši Partizana nastupati naredne sezone Peković je istakao da se to još ne zna i da će o tome biti doneta odluka kasnije.

- Biće tu još dosta nekih sastanaka, dosta neke priče, mi još nismo dobili zvaničan papir šta će da se desi, mislim koje ćemo takmičenje igrati. Držimo se po strani i videćemo, još neko vreme sigurno neće biti odlučeno gde ćemo naredne sezone nastupati- rekao je Peković.

Govoreći o ličnim planovima, Peković igrač Minesote Tibervulsa, kazao je da je trenutno vezan obavezama za Partizan.

Peković je kazao da će biti u Partizanu do kraja septembra, a onda će sve zavisiti od zdravlja.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    15. maj 2016 | 09:17

    Da li je KKP Vucicev..-NIJE Da li su Telekom i Nis Vucicevi..-NISU Da li je KKP dobio obecanu halu..-NIJE Da li je Fmpcz drzavni klub..-NIJE, PRIVATIZOVAN je od strane gazde iz zeleznika,pa zasto onda DOBIJA NAJVECU POMOC DRZAVE KKP je Drzavni tim i kao takav zasluzuje odredjenu pomoc iste, a ne da, uprkos OGROMNIM uspesima, bude godinama sabotiran od organa, a drugom timu koji nista osvojio decenijama-NIJE, daju i sakom i kapom..?? Partizan iznad svih i svega !!!

  • Delije Čikago

    15. maj 2016 | 10:09

    Pa kako sad, pa jel to moguće, pa kako da se pojavimo pred ljudima, e moji glodari...

  • Putin

    15. maj 2016 | 09:12

    Gde ste sada glodari, kome sad pomaze drzava?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA