Novak hvalio Marija, pa čestitao sudiji?! (VIDEO)

Srpski teniser poručio je da nije hteo da se prekine meč finala u Rimu, iako je imao pritužbe na teren

  • 21

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković nije uspeo da osvoji treću titulu zaredom na Mastersu u Rimu. U finalu je poražen od Britanca Endija Marija 6:3, 6:3.

Mari je odigrao sjajan meč, iskoristio to što je srpski teniser sinoć odigrao iscrpljujuć duel sa Keijem Nišikorijem i slavio posle nešto više od sat i po vremena.

- Hteo sam da ubedim svoje telo da mogu da izdržim. Igrač koji prvi završi polufinale je u boljoj poziciji od onog koji završi drugo polufinale. Televizije određuju raspored, ATP nema šta mnogo da kaže. S tim morate da se pomirite - rekao je Đoković.

- Mari igra na visokom nivou, zaslužio je da osvoji turnir jer je bio najbolji cele nedelje. Stiže u Pariz u vrhunskoj formi.

>>> Ovaj teren je užasan: Ograda zaustavila Novakov pad, mogao je da se povredi! (VIDEO)

Rolan Garos je "iza ćoška", startuje 22. maja.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Sledeće nedelje se odmaram i oporavljam, a potom treninzi. Dobio sam šta sam hteo, dosta sam vremena proveo na šljaci, i samopouzdanje mi je i dalje na visokom nivou. U Pariz idem u nadi da ću biti svež i zdrav - rekao je Đoković.

>>> Šta je to Đoković rekao Mariju na mreži po završetku meča u Rimu? (VIDEO)

Takođe, najbolji teniser sveta otkrio je da on nije tražio da se meč prekine, već da se teren za kratko vreme očisti i sredi.

- Dva-tri puta sam zamalo izvrnuo članak. Hteo sam da se makar na pet minuta sredi teren - rekao je Novak i prokomentarisao sudiju Štajnera.

- Dešva se da dobijem opomenu, mnogo stvari je na ulogu u ovakvim mečevima, lako postanete emocinalni. Baš je bio u elementu danas. Želeo je da pokaže autoritet. Čestitam mu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    15. maj 2016 | 23:09

    Sokrate,ne lupetaj Nole je najveci fer igrac.Nemas pojma!Nole je danas morao da izgubi jer protiv Nadala i Nisikorija se veoma iscrpeo.Nema veze vazno da ume ove godine Rolan Garos i zlato za Srbiju na Olimpijadi!!!

  • *****

    15. maj 2016 | 22:38

    Djokovic vise gubi ako se povredi,nego gubitkom turnira. Morako da skapiramo da je on ozbiljan sportista koji realno razmislja i brine o svom telu.Bravo Nole i samo napred

  • *****

    15. maj 2016 | 22:28

    Djokovic vise gubi ako se povredi. I zato se vise stedi..moramo se pomiriti sa tim,a ne da vredjamo cim slabije ili opreznije igra. Budimo realni. Bravo Nole za sve

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA