≫ 

NAJGORI U ISTORIJI PREMIJER LIGE: Ovaj fudbaler je izgubio SVAKU utakmicu u sezoni (FOTO) (VIDEO)

Džek Griliš upisan u negativnu knjigu rekorda na Ostrvu pošto na 16 utakmica nije osvojio ni bod

  • 2

Aston Vila je imala sezonu za zaborav posle koje je ispala iz Premijer lige posle jedne od najgorih sezona u istoriji. Klub iz Birmingema je osvojio svega 17 bodova i odavno je bilo jasno da će naredne sezone igrati u Čempionšipu.

Zabeležili su samo tri pobede, imali osam remija i čak 27 poraza. Gol razlika je takođe poražavajuća - 27 postignutih i 76 primljenih.

Ipak, koliko god sezona bila loša nju je dodatno ''začinio'' neslavan rekord njenog fudbalera Džeka Griliša, koji je izgubio na svih 16 utakmica na kojima je nastupio ove sezone.

Foto: Guliver/Laurence Griffiths/Getty Images Foto: Guliver/Laurence Griffiths/Getty Images

Tako će ostati upamćen u istoriji Premijer lige kao negativni rekorder po tom pitanju. Lako je pretekao neslavan rezultat koji je pre njega drržao Šin Tornton iz Sandelenda iz sezone 2002/03, kada su ''Crne mačke'' završile na dnu tabele. Tada je Sanderlend ispao sa 19 bodova, dva više nego što ih je sada imala Aston Vila, ''predvođena'' Grilišem.

Griliš je postigao jedan pogodak ove sezone na 16 utakmica i to protiv Lestera. Ako ništa, bar može da se pohvali da je dao gol šampionima. I to je učinio na veoma lep način.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sale

    16. maj 2016 | 20:27

    Decko nije nista kriv,nije on cela ekipa!!!

  • Ulebftw

    17. maj 2016 | 05:12

    Grealish je najveci talenat Aston Ville..vise su krivi iskusni igraci kao Lescott koji su vec u januaru posustali od borbe za opstanak..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA