Brodarac pobedio 20:0, Kokeza dvostruki strelac

Potpredsednik FSS-a zaigrao u prvenstvenoj utakmici Prve beogradske lige

  • 2

Utakmica Prve beogradske lige između Brodarca i Pionira neće biti upamćena samo po nezapamćenoj goleadi domaćeg tima, koji je postigao neverovatnih 20 golova u pobedi od 20:0 protiv Pionira iz Besnog Foka, već više po jednom zanimljivom akteru meča i dvostrukom strelcu na utakmici.

Reč je o Slaviši Kokezi, bivšem funkcioneru Crvene zvezde i aktuelnom potpredsedniku Fudbalskog saveza Srbije, vrlo verovatno i budućem prvom čoveku FSS-a!

Kokeza, koji je regularno registrovan kao igrač Brodarca, u 39. godini je nastupio za klub za koji je igrao i kao mladić, i nije mu prvi put ove sezone, a protiv fenjeraša iz Besnog Foka od starta je bio u postavi Brodarca.

Postigao je dva gola, u 22. i 35. minutu, a mogao je, prema izveštaju Sportskog žurnala, da se još koji put upiše u strelce. Za dobru igru nagrađen je "osmicom" od izveštača beogradskog lista.

Printskrin: sportski žurnal Printskrin: sportski žurnal

Treba reći da su gosti doputovali na megdan sa desetoricom igrača, a da su u 74. minutu ostali sa sedmoricom na terenu terenu, zbog čega je meč prekinut.

Za Brodarac igra i bivši igrač brojnih superligaških klubova i bivši internacionalac Saša Drakulić, petostruki strelac u goleadi protiv Pionira.

Ekipa sa Starog Sajmišta je tri kola pre kraja prvenstva druga iza Milutinca, koji ima bod više.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA