Muslin umesto Vidića pozvao miljenika Grobara u stručni štab!

Mladen Krstajić mogao bi da se upusti u trenerske vode, za sada kao pomoćnik selektora Srbije, ukoliko prihvati njegovu ponudu

  • 5

Novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Slavoljub Muslin, još uvek nije oformio stručni štab. Pominjao je Muslin da će zvati Nemanju Vidića da mu bude jedan od pomoćnika, ali je on to odbio. Zato se sada okrenuo drugim rešenjima, a jedan od njih je Mladen Krsttajić.

>>> Veliki dan za Bijeljinu: Krstajić postavio Rakitićev semafor! (FOTO)

Bivši fudbaler Partizana i miljenik Grobara dolazio je na Terazije na pregovore sa Muslinom. Na sastanku su bili prisutni i Savo Milošević i Goranj Bunjevčević.

Ostaje da se vidi da či će sadašnji predsednik Radnika iz Bijeljine prihvatiti ponudu da bude pomoćnk Muslina. Njegov kompletan tim bi trebalo da bude poznat do ponedeljka 23. maja, kada je zakazana prva prozivka i okupljanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snupi

    18. maj 2016 | 14:04

    DANAS JE VELIKI DAN U BIJELJINI. NAS RADNIK IGRA FINALE KUPA BIH SA slobodom iz tuzle. ULOG JE VELIKI. POBJEDOM BI OSIGURALI LE. NAS KLUB NAS GRAD ! PLAVA FAMILIJAAA

  • Кан тенгри

    18. maj 2016 | 12:16

    Ma kakav vidic. Od kad se odrodio od delija i zezde ne podnosim ga. Sve najgore mu zelim sto se karijere tice. Nezahvalan covek.

  • Звезда

    18. maj 2016 | 13:14

    Оканите се тих гробара више. Довољно су закопали наш фудбал. На ранг листи су испред нас неке државе којима до "јуче" ни имена нисмо знали. Нека експериментишу у матичној држави. Са Србијом су се доста "спрдали".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA