Koje reči trenera Sevilje su pokrenule čaroban preokret protiv Liverpula?

Španski tim ušao u istoriju kao prvi koji je tri puta uzastopno osvojio Ligu Evrope

  • 9

Trener fudbalera Sevilje Unaj Emeri treći uzastopni trijumf u Ligi Evrope posvetio je navijačima i preminulom nekadašnjem prvotimcu Antoniju Puerti.

Fudbaleri Sevilje ušli su u istoriju kao prvi tim koji je tri puta uzastopno osvojio Ligu Evrope, pošto su u finalu u Bazelu savladali Liverpul 3:1 (0:1).

- Ovo su trenuci u kojima se uživa, navijači su bili sjajni, njima i Puerti, koji je tu sa nama, posvećujemo ovaj trijumf - rekao je Emeri.

Na pitanje šta se to dogodilo sa njegovim igračima u poluvremenu jer su nakon 0:1 u nastavku preuzeli igru i sa tri gola overili trijumf.

- Rekao sam igračima samo da napravimo red u glavi, da igramo svoju igru i da uživaju u finalu. Ovo je naše takmičenje, zaslužili smo trofej, zbog svega što smo uradili ove sezone - rekao je Emeri.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MVP

    19. maj 2016 | 10:54

    Da bre pokrali Liverpul,veca kradja nikad vidjena u fudbalu.

  • mister x

    19. maj 2016 | 10:32

    Izem ti se na danasnji fudbal kad kupove osvaja jedna te ista ekipa koja u svojoj zemlji popije po 5..6 golova od ekipa ispred njih ,,Mozete onda zamisliti kako je na niskim granama engleski nogomet ili ovaj jadni trener gubitnik koji 5 finala zaredom gubi??Sve sami strucnjaci ali manipulatori,,sto rece Ibra jednom sve filozofi veci od Platona i Aristotela.UMjesto da zatvori igru i pojaca sredinu on se nadigrava bez i jednog spica napred sa covjekom sa dvije lijeve noge napred,

  • Neca

    19. maj 2016 | 11:17

    To znaci da je spanski fudbal najbolji a englezi su netalentovana nacija za kolektivni i uopste sport u kom kolektivnom sportu su oni dobri,tj.i ne postoje a i u fudbalu su malo bolji od skota i iraca,zato su prvi uveli ogromni strani kapital ali ko je truba,ostaje truba,ni pare tu ne pomazu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA