Napadač Mančester Sitija neće da prizna dete koje je napravio studentkinji?!

Vilfred Boni se našao u centru pažnje engleskih medija

  • 1

Vilfred Boni će ovog leta gotovo sigurno otići iz Mančester sitija, jer na klupu "građana" stiže Gvardiola, a Španac je već najavio da ne računa na igrača iz Obale Slonovače.

>>> Gvardiola poručio Sitiju da odmah proda najskupljeg napadača!

Međutim, to u ovom trenutku nije najveći problem za Bonija, koji će pre odlaska sa Ostrva (ako uopšte ode na kontinent), morati da reši neke ozbiljne privatne probleme.

Naime, engleski mediji su otkrili da je bivši napadač Svonsija napravio dete jednoj studentkinji, ali ne želi da ga prizna, pa će, kako stvari stoje, uskoro na DNK test za utvrđivanje očinstva.

Studentkinja se zove Kortni Ngobe i oglasila se na Instagramu, na kome je postavila fotografiju ultrazvuka, uz poruku "Naš dar od Boga. Blagoslov iz raja. Stvoren s razlogom i deo božjeg savršenog plana"

List San je čak došao u posed nimalo prijatne sms poruke koju je sestra od trudnice poslala fudbaleru.

- Sedela sam i ćutala dok si ti uništavao život mojoj maloj sestri. Ako ne želiš da imaš decu, onda nauči da koristiš kondom! Znaš da je dete tvoje i čak si joj rekao da je tvoje. Rekao si da ćeš joj pomoći, a onda si okrenuo leđa i nisi uradio ništa - poručila je buduća tetka.

Isti izvor navodi i reči portparola Sitija koji je naveo da je "Boni upoznat sa medijskim natpisima, koji su uznemirujući i stresni za njega i njegovu familiju i neće se oglašavati po tom pitanju".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA