≫ 

PAO slavio u Pireju, navijači Olimpijakosa se tukli sa policijom!

Ekipa Argirisa Pedulakisa "brejknula" najvećeg rivala u dvorani "Mira i prijateljstva"

  • 2

Košarkaši Panatinaikosa pobedili su Olimpijakos na terenu najvećeg rivala u prvoj utakmici finala plej-of serije koja se igra na tri pobede.

"Zeleni" su u dvorani "Mira i prijateljstva" zabeležili trijumf rezultatom 83:81 i tako preuzeli prednost domaćeg terena.

Ni ovaj meč nije mogao da prođe bez incidenata, doduše neredi nisu zabeleženi u  samoj hali, gde nije bilo gostujućih navijača, ali je zato "varničilo" ispred, gde su se sukobili Olimpijakosovi huligani i policija.

Navijači su gađali policiju kamenicama, pa su organi reda su morali da upotrebe suzavac kako bi zaveli red na ulicama u okolini hale.

Što se tiče same utakmice, PAO su do pobede vodili Nik Kalates sa 16 poena i 8 asistencija, Džejms Feldejn sa 15, Antonis Focis sa 13 i Džejms Gist sa 11 poena.

U poraženoj ekipi, bolji od ostalih bili su Met Lodžeski sa 21 poenom, Jorgos Printezis sa 17 i Vasilis Spanulis, koji se zaustavio na 15 poena.

U napetoj završnici, Olimpijakos je imao deset sekundi za poslednji napad, ali se Papanikolau spetljao okružen dvojicom igrača "zelenih" i bacio loptu daleko od koša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA