Grof pravio šou pred Grujićem: Idi više, bićemo srećni

Trener crveno-belih u hvalospevima pričao o igraču koji odlazi

  • 9

Zvezdin trener Miodrag Božović, u svom prepoznatljivom šaljivom stilu, obratio se Marku Grujiću, igraču koji u subotu protiv Radničkog igra poslednji meč za crveno-bele pred odlazak u Englesku.

Rečima: "Idi više, bićemo srećni", Grof se sa osmesima obratio mladom igraču, a zatim konstatovao da je srećan što je trenirao takvog igrača i čoveka.

- Ali, više čoveka, jer se dobar igrač nađe, ali dobar čovek teško. Nadam se da mu nije poslednji put da igra na Marakani, da će doći neki put sa Liverpulom, a možda će ovde i da završi karijeru.

NE PUŠTAJU NIKOGA

Božović je odbacio bilo kakvu priču o kalkulacijama, s obzirom na to da se uoči poslednjeg kola Vojvodina, koja gostuje Partizanu, Radnički i Čukarički bore za dva mesta u Evropi.

- Mi ne puštamo nikoga, biće teško motivisati igrače, ali opet, čeka nas pun stadion, Zvezda je veliki klub i naša obaveza je da pružimo maksimum - poručio je Božović.

Utakmica poslednjeg kola između Crvene zvezde i Radničkog igra se sutra od 19 sati, a pola sata ranije počinje ceremonije dodele šampionskog trofeja i medalja.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    20. maj 2016 | 15:36

    Ко је даса у екстази, када преко "гробља" гази. Гроф је шмекер светског гласа, за њим шизи цела маса. Он је мудар,храбар, гробосе гази, тако треба. Гроф,Гроф, Гроф...

  • Ibanjez ponos hrvatske zvezde - Robi voli zagrljaj Tudjmana

    20. maj 2016 | 15:22

    Medo brundo zvani folirant

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA