Pevali su "Oj Kosovo, Kosovo", a onda je Grujić započeo pesmu kojom se oprostio od Delija (VIDEO)

Dirljiv rastanak jednog od najboljih igrača Zvezda i brojnih navijača

  • 26

Poslednja utakmica Crvene zvezde ove sezone bila je i poslednja utakmica na kojoj je Marko Grujić nosio dres voljenog kluba.

>>> Grofe, šmekeru: Zvezdin trener uručio cveće lepoj voditeljki (VIDEO)

Mladi fudbaler će ga uskoro zameniti Liverpulovim, tako da je za njega pobeda nad Radničkim iz Niša i proslava titule bila emotivna.

Tokom slavlja je ostao i bez dresa i šortsa, i zdušno pevao sa saigračima pred Delijama.

U jednom momentu zajedno su pevali "Oj Kosovo, Kosovo", a odmah potom je mikrofon uzeo Grujić, i jednom od najdražih pesama se oprostio od navijača.

Kada je izgovorio prvi stih, Sever je nastavio: Od rođenja mog...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ultras

    22. maj 2016 | 05:49

    Koliko se sve promenilo i koliko nema blage veze sa onim navijanjem nekada,a za isti tim se navija.Ovi sadasnji navijaci sa severa bi mogli da zapevaju ruske kaljinke ili da zaigraju sirtaki,i sve to pod tzv okriljem pravoslavne bratije.Mi tokom osamdesetih smo bili inficirani Liverpulom kao Zvezdinim pandamom,slusao se uglavnom punk i rock,bilo je i britanskih majici i zastava.To je bila jedna smekerska gradska ekipa,a medju njima je bilo i skolovanih,emancipovanih mladica.Nazalost,upleli su se vec znani ljudi kojima je sever postao ogranak za mobilizaciju,trovanje nacionalizmom i sta sve jos.

  • vlada

    21. maj 2016 | 23:55

    rodjo brzo ces se ti vratiti neboj se mnogi igraci nisu uspeli kod Klopa neces ni ti u engleskoj ligi zavrsices ti negde u viteseu ili de graschapfu.

  • bond

    21. maj 2016 | 23:28

    Kakve li simbolike, dok lazni stub Srpstva slavi premijer ligu , isti taj izdao Srpstvo i omogucio Kosovu da bude clan fifa i uefa !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA