≫ 

Božović otkrio zašto je Petković šutirao penal protiv Radničkog i koja mu je omiljena pobeda u sezoni

Trener Crvene zvezde bio je dobro raspoložen nakon poslednjeg meča u sezoni

  • 7

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da će u budućnosti biti teško da se ponove rezultati crveno-belih iz ove sezone, u kojoj su dominantno došli do šampionske titule.

Crvena zvezda je trijumfom nad niškim Radničkim (2:0) proslavila osvajanje 27. klupske titule u sjajnom ambijentu na stadionu Rajko Mitić pred više od 42.000 gledalaca.

>>> Grofe, šmekeru: Zvezdin trener uručio cveće lepoj voditeljki! (VIDEO)

- Radnički je mogao da ostvari bolji rezultat da nije igrao pred ovoliko navijača. Pokazali su se u pravom svetlu, imali šanse, ali ih je Orlandić načeo, a Katai majstorijom obezbedio dobar rezultat. Teško će se ovakav rezultat ponoviti, samo se nadam da se neće ponoviti stanje oko finansija - rekao je Božović na konferenciji za medije posle utakmice.

On je dodao da mu je najdraža pobeda ove sezone ona na Vračaru protiv Voždovca, kada je i počela serija od rekordna 24 trijumfa zaredom.

>>> Pevali su "Oj Kosovo, Kosovo", a onda je Grujić započeo pesmu kojom se oprostio od Delija (VIDEO)

- Da tada nismo pobedili bio bi "aufviderzen" (doviđenja na nemačkom jeziku prim. aut) - rekao je Božović i u svom stilu odgovorio na pitanje kako vidi budućnost kluba.

- Ovde je dobro što ne može da bude cunami. Nema mora ne znam šta bi moglo da se desi - poručio je popularni Grof.

>>> SLAVLJE PRED SEVEROM: Grujić ostao u gaćama, Orlandić ne zna šta će mikrofonom! (VIDEO)

On je objasnio kako je došlo do toga da Marko Petković bude izvođač penala na meču sa Radničkim, koji je kasnije promašio, a potom se i povredio.

- Igrači su se dogovorili da Petković izvede penal jer jedini nije dao gol iz startne postave. Mislim da je su bili u pravu i da je ispravna odluka. Žao mi je što se povredio i to je zaradio ozbiljnu povredu skočnog zgloba - rekao je.

Crnogorski trener dodao je da ga je "strah od ovacija navijača, njemu upućenih, jer nijedan stručnjak ne može da odlično da radi u kontinuitetu".

Trener Radničkog Milan Rastavac čestitao je Zvezdi titulu i poželeo joj sreću u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

- Crvena zvezde je ove sezone napravila fantastičnu seriju i biće teško to ponoviti. Takođe, i za nama je dobra sezona, mogli smo da izborimo Evropu, ali nedostajalo je sreće. Sasvim dobro smo parirali Zvezdi, falio nam je gol, iako nemam šta da zamerim mojim igračima - zaključio je Rastavac.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FK ZVEZDANAESTERAC

    22. maj 2016 | 09:53

    Sudija se uplasio da drzavni projekat ne izgubi pa brze-bolje sviraj penal. Nepostojeci, naravno. Morao covek, veliki vodja rek'o.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA