Toronto uzvratio udarac Klivlendu!

Kevin Lav ubacio samo tri poena, Irving 13 uz očajan šut, što je bilo presudno da Kavsi pretrpe neuspeh u Kanadi

  • 0

Velika trojka Klivlenda raspala se u "Eir Kanada", gde je Toronto upisao prvu pobedu u finalnoj seriji istočne konferencije NBA lige protiv Kavsa.

Reptorsi su, na krilima udarnog tandema Demar Derouzan-Kajl Lauri, savladali Lebrona i družinu rezultatom 99:84 i vratili neizvesnost pred nastavak serije. Ujedno, prekinut je niz Klivlenda od 10 uzastopnih pobeda u ovogodišnjem plej-ofu.

Džejms je bio najefikasniji u poraženoj ekipi sa 24 poena, njemu uz rame bio je još samo Džej Ar Smit sa 22 (6/14 trojke), dok su potpuno podbacili Kajri Irving i posebno Kevin Lav, koji je meč završio sa mizerna tri poena?!

Irving se zaustavio na 13 uz očajan šut - 3/12 za dva, 1/7 za tri poena.

Na drugoj strani briljirao je Derouzan sa 32 poena, Lauri je dodao 20 i uz pomoć Bizmaka Bijomboa, koji je upisao čak 26 skokova (i 7 poena), bilo je to dovoljno za trijumf Kanađana.

Vredi reći da je Toronto dao čak 60 poena Kavsima u prvom poluvremenu u kome je već akumulirao osetniju prednost pred nastavak meča, i kasnije odbio nalete gostiju.

I naredni meč serije igra se u Torontu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA