≫ 

ŽIV BIO, ROLAN GAROS OSVOJIO: Novak Đoković danas slavi 29. rođendan (VIDEO)

Zbog njega je 22. maj 1987. postao istorijski datum *Tada je rođena legenda koja hara svetskim tenisom i pronosi slavu Srbije

  • 28

Najbolji teniser sveta, najbolji srpski sportista i sasvim sigurno trenutno najpoznatiji Srbin u svetu, Novak Đoković, danas puni 29 godina.

>>> Svaki Novakov trening je šou! Francuz Đoković oduševio hiljade navijača pimplovanjem (FOTO) (VIDEO)

Najveći ambasador Srbije rođendan proslavlja u Parizu, gde pokušava da se domogne prvog pehara na Rolan Garosu, jedinog Gren slema koji mu nedostaje.

Rođendanska želja za Noleta od strane svih navijača u Srbiji, ali i naše redakcije jeste da se okiti krunom u Parizu i na taj način uđe u istoriji i postane jedan od najvećih ikada.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Novak je rođen 22. maja 1987. godine u Beogradu. Porodično vaspitanje, neverovatan talenat i upornost od malih nogu, od njega su danas napravili sportsku veličinu i ljudsku gromadu.

I pored svetske slave koju uživa, ne zaboravlja prijatelje iz detinjstva, humanitarnim radom pomaže decu i ugrožene, pokušava da od sveta napravi bolje mesto za život.

Takvom čoveku i njegovoj porodici možete da poželite sve najbolje. Da ga služi zdravlje i da nastavi da pronosi slavu svog imena i zemlje Srbije širom sveta.

Neka prva želja koja će mu se ispuniti bude upravo Rolan Garos.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гоца

    22. maj 2016 | 13:48

    СРЕЋАН ТИ РОЂЕНДАН НОЛЕ И НЕКА ТИ СЕ ИСПУНЕ СВЕ ЖЕЉЕ !

  • Putin

    22. maj 2016 | 12:01

    SRECAN RODJENDAN NOLE. DA SI NAM ZIV I ZDRAV JOS 100 GODINA.

  • Ccc

    22. maj 2016 | 13:23

    Srecan rodjendan legendo da si ziv i zdrav. Zelim ti puno srece i veselja. Uzeces ti RG i zlato na Olimpijadi, nastavi da budes tako poseban i dobar covek i ceo svet je tvoj. Nole svi smo uz tebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA