≫ 

Najneverovatniji dan u životu slavnog Argentinca: Milito postao otac nekoliko sati pre poslednje utakmice u karijeri! (VIDEO)

Ovo se ne viđa svaki dan

  • 0

Proslavljeni argentinski fudbaler Dijego Milito (37) pamtiće 21. maj 2016. godine dok je živ.

Istog dana, napadač koji je na vrhuncu karijere odveo Inter do trofeja u Ligi šampiona, odigrao je poslednji meč u karijeri i, ono još važnije, treći put je postao otac!

Naime, samo nekoliko sati pre nego što je poslednji put kao profesionalac obuo kopačke, Milito je u bolnici bio uz suprugu Sofiju koja je na svet donela ćerkicu Morenu, i bio je to uvod u neverovatno emotivan dan za igrača Rasinga.

Srećan koliko i sami roditelji bio je i anesteziolog, inače veliki fan Rasinga, koji je na tviteru podelio ovaj trnutak za pamćenje.

U bolnici je, uz brata, bio i Gabriel Milito, bivši fudbaler Saragose i Barselone, sada trener Independijentea.

Nekoliko sati posle porođaja supruge, sa Militovog lica tekle su suze u trenutku kada ga je pun stadion dočekao ovacijama pre početka utakmice protiv Temperleja. Reflektori su ugašeni. Teren je postao pozornica sa koje je jedan od najboljih argentinskih golgetera u poslednje dve decenije sišao sa scene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA