FSS počeo borbu protiv UEFA zbog Kosova!

Slaviša Kokeza u ponedeljak u ime Saveza šalje dopis Evropskoj kući fudbala

  • 6

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza rekao je danas da će Savez u ponedeljak poslati dopis Evropskoj fudbalskoj uniji (UEFA) povodom odluke da se kosovskim klubovima dozvoli ucešće u evropskim kupovima.

>>> Sever grmi i skandira protiv UEFA! (VIDEO)

- Koliko sutra šaljemo dopis UEFA oko klubova sa Kosova i njihovog eventualnog igranja u Evropi. Sve ostalo ćemo se konsultovati i napraviti što je do nas. Borićemo se do kraja, a neke zemlje iz regiona i Evrope su već poslali neke dopise, koliko znam - rekao je Kokeza na konferenciji za medije u Staroj Pazovi.

Kosovskim klubovima dozvoljeno je učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope, a sem Srbije, zahtev UEFA da se ne sastaju sa njima uputiće još neke zemlje koje ne priznaju nezavisnost Kosova, uključujući i Rusiju.

Podsetimo na utakmici protiv Radničkog, a pre toga i protiv Olimpijakosa navijači Zvezde su žestoko protestovali protiv UEFA i FIFA zbog prijema Kosova u svoje okrilje i tražili su reakciju države po tom pitanju.

Pogledajte i kako je izgledala koreografija Delija i skandiranje protiv UEFA:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    22. maj 2016 | 17:15

    Делије наравно, а ко други? Другим групама би требало, нпр.гробарима ,године да се скупе у оволиком броју, а камоли да осмисле и одраде овако нешто. Овако нешто могу само озбиљне светске навијачке групе, а никако позери.

  • Mire

    22. maj 2016 | 17:51

    To je bio karadzicev posao ali on je zadatak obavio tako je doprineo ulatkom kosova u uefa i fifa naravno uz pomoc bobana i savicevica , saljite dopis uefa i fifa ali takodje tuzbu protiv uefa i fifa , jos uvek verujem da je sud u Lozani pravedan.

  • Arkan

    22. maj 2016 | 18:03

    Tek sada ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA