Grujiću proradile emocije na rastanku: Zašto sam poveo baš ''Od rođenja mog'' (VIDEO)

Talentovani fudbaler ide u Liverpul, ali srce mu ostaje na Marakani

  • 6

Marko Grujić je na utakmici protiv Radničkog iz Niša odigrao poslednju utakmicu u Crvenoj zvezdi. Emotivno se oprostio od Marakane i Delija, kada je uzeo mikrofon i poveo pesmu ''Od rođenja mog'' podno Severa.

Novi fudbaler Liverpula je na pitanje novinara Telegrafa objasnio i zašto se odlučio baš za tu pesmu, i kako se osećao tokom svoje poslednje utakmice.

>>> Pevali su "Oj Kosovo, Kosovo", a onda je Grujić započeo pesmu kojom se oprostio od Delija (VIDEO)

- Bila je fenomenalna atmosfera. Bili smo opet pravi kao u većem delu prvenstva. Navijači su nam priredili najveći ispraćaj pred najveće zalete momcima, za plasman u Evropu.

- Meni je ovo bila poslednja utakmica, izuzetno emotivno sam ušao u utakmicu, bilo mi je dosta teško, ali srećam sam jer smo uzeli titulu. Trenutke posle meča ispred Severa ću pratiti ceo život. Sigurno je to bio jedan od najlepših dana. Koreografija, bakljada, sve je bilo na vrhunskom nivou - rekao je Grujić.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Poveo si na kraju pesmu ''Od rođenja mog'', da li je to simbolika jer si dete Zvezde?.

- Da, od devete godine sam u Zvezdi i zato sam se odlučio za nju. Sada odlazim, ali nadam se da ću se jednog dana vratiti. I kao protivnik, ali i kao igrač - odgovorio je Grujić.

Sada je nemoguće da se sastanu Zvezda i Liverpul, ali možda neke naredne sezone jeste, da li bi ti voleo to?

- Voleo bih naravno, jer bi to značilo da je Zvezda u Ligi šampiona. Sve najbolje želim ovom klubu, ostaću navijač i dolaziću kada god budem mogao.

Da li si gledao meč Liverpula protiv Sevilje?

- Jesam, naravno krivo mi je kao igraču Liverpula što sledeće sezone neću igrati u Ligi šampiona. Na meni je sada da se pripremim i da se nametnem u pripremnom periodu. Mislim da imam šansu i da mogu da igram - zaključio je Marko Grujić.

Pogledajte kako je izgledalo na oproštaju Grujića od Delija:

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kole

    23. maj 2016 | 01:41

    Daj molim te mani me tih emocija, na prvu ponudu odleteo iz kluba i kao vratice se, kao sto su se vratili Vidic, Stankovic, Pantela i drugi. Svi kenjaju nesto kao zvezd aovo ono a posle cvrc..

  • Jovan

    23. maj 2016 | 08:32

    Mi smo slali mlogo vece Igrsce od Gruica pa nismo Pravili toliko slavlje on tek Treba da se dokaze prvog Puta nije

  • jp

    23. maj 2016 | 08:54

    Dokle vise i njemu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA