≫ 

Novi bezobrazluk igrača Golden Stejta: Grin šutnuo Adamsa u međunožje! (VIDEO)

Drugi put u poslednje dve utakmice košarkaš Ratnika pogodio Novozelanđanina u nezgodno mesto

  • 3

Centar Oklahome Stiven Adams ponovo se našao na udaru Drejmonda Grina, tačnije njegovi intimni delovi tela, i opet je završio u nokdaunu!

>>> Čudovišna Oklahoma raznela šampione! (VIDEO)

Snažni krilni centar Golden Stejta je kao i u drugom meču, udario stamenog Novozelanđanina nogom u međunožje, za šta je ovaj put kažnjen, budući da mu je dosuđen nameran faul.

Grin je bio sa loptom u toj situaciji, pokušavajući da poentira, fauliran je, a onda mu se noga ispružila i pogodila Adamsa, koji se presamitio od bola i trebalo mu je nekoliko minuta da se oporavi.

Publika je zagrmela "kick im of" (izbacite ga) u trenutku kada su sudije većale da li je Grin imao nameru da povredi Adamsa.

- Išao sam na šut. Nisam hteo nikoga da udarim u osetljiv predeo. Neko će jednog dana poželeti da ima decu, a ja neću to da sprečim na terenu - pravdao se Grin posle meča.

Međutim, malo ko mu veruje, posebno u Oklahomi.

Rasel Vestbruk je posle meča izjavio da je namera i te kako postojala.

- Mislim da je namerno to uradio. Drugi put to radi u poslednje dve utakmice. Mislim da nije u redu udarati nekog u međunožje. On kaže da nije namerno, ali kako ja to vidim, deluje da je tu bilo namere - rekao je as Oklahome.

Pogledajte sami pa zaključite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cetnik

    23. maj 2016 | 09:36

    namerno je to uradio nevaspitan

  • MR

    24. maj 2016 | 05:00

    Grin je kvaran igrac ... steta sto nikad nije igrao protiv Rodmana ili Anthony Masona pa da vidi sta su batine ;)

  • Marko

    24. maj 2016 | 04:07

    E ovom bi ja zabranio da igra sledeće sezone, znaš kad će to da ponovi nikad, jebem mu mater nevaspitanu. Nije njemu ovo prvi put. I onog Suareza izroda što je 4 puta ugrizao na terenu id ovio 4 meseca kazne ne zna se ko je heći degenerik da li ovi koji nisu mogli još manju kaznu da mu daju ili on degenerik kakav je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA