≫ 

Vulgarni kriketaš se hvalio novinarki da ima najveću palicu na svetu! (VIDEO)

- Misliš li da ćeš moći da je podigneš? Biće tu potrebne obe ruke - rekao je navodno Gejl.

  • 5

Kris Gejl, član kriket reprezentacije Zapadne Indije (konfederacija 15 karipskih država), ponovo se ponašao previše slobodno tokom intervjua, samo što se ovoga puta nije zadržao na pukom udvaranju voditeljki, već je otišao mnogo dalje. Bezobrazno daleko.

Ovaj snaži kriketaš je pre nekoliko meseci u direktnom prenosu, tokom intervjua, pozvao lepu Australijanku Mel Meklahlin na sastanak (pogledaj video dole), i to je izgledalo simpatično, međutim ono što je sada uradio u razgovoru sa drugom novinarkom bilo je sve samo ne simpatično.

Strani mediji pišu da je Gejl pomenutoj novinarki rekao "kako ima baš veliku palicu, najveću na svetu", pre nego što joj je uputio pitanje:

- Misliš li da ćeš moći da je podigneš? Biće tu potrebne obe ruke - rekao je navodno Kris.

I tu se nije zaustavio.

Upitao je sagovornicu sa koliko je tamnoputih muškaraca spavala i da li je radila trojku.

- Kladim se da jesi. Reci mi - rekao joj je.

- Za žene bi trebalo da postoji jednakost, i to imaju. Imaju i više od toga. Žene mogu da rade šta požele. Jamajčanke su, na primer, veoma obdarene. Sa njima ćete uvek znati kada je vreme, to je sigurno.

Njega je organizacija kaznila sa 10.000 dolara zbog bezazlenog komentara u razgovoru sa Autralijankom, a sada ga, po svemu sudeći, očekuju daleko teže sankcije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA