Svetski prvak, titula sa Zvezdom, reprezentacija: Grujić otkrio sledeći cilj u karijeri

Odmor - to je sada najpotrebnije novom igraču slavnog engleskog kluba

  • 3

Pre otprilike godinu dana Marko Grujić je bio samo Zvezdin momak koji obećava. Niko živ, pa ni sam Grujić, nije mogao da pretpostavi da će mu se život i karijera promeniti iz korena za manje od 365 dana.

>>> Šta je Tadić odgovorio na pitanje da li bi Muslinu uradio isto što i Ćurčiću da ga nije pozvao?

Jer, to što je uspelo novom igraču Liverpula za to vreme - malo ko time može da se pohvali, a to su četiri neverovatna rezultata: titula omladinskog svetskog prvaka na Novom Zelandu, titula sa Zvezdom, potpisivanje ugovora sa slavnim engleskim klubom i, kao šlag na tortu, poziv u reprezentaciju Srbije!

Posle svega, možemo da se pitamo samo šta je sledeće?

- Voleo bih još da postanem standardan u reprezentaciji, ali znam da će za to trebati vremena i utakmica, isto tako i u Liverpulu da budem uspešan, tako da su mi to, eto, dva najvažnija cilja za dalje - kaže Grujić.

Ipak, ono što najviše želi u ovom trenutku je - odmor!

-  Sezona je bila naporna i duga, počev od svetskog prvenstva na Novom Zelandu, pa u prventvu...  Još ovih 12-13 dana moram da ostanem fokusiran na fudbalske obaveze, pa ću konačno da odmorim, a za to ću imati vremena, pošto mi pripreme počinju tek početkom jula.

O još jednom "novom početku" u nacionalnom timu.

- Pa kao i svaki početak, sve je prilično mirno, upoznavanje, ima dosta novih igrača, meni je ovo drugo okupljanje, nisam imao prilike da se upoznam do sada sa selektorom i članovima stručnog štaba. Predočio nam je neke njegove planove i kako se ophodi prema radu. Mislim da ćemo funkcionisati odlično, kao što je on naglasio mislim da je jedinstvo najbitnije u ekipi. Kvalitet imamo, kao i iskusne igrače koje igraju u najjačim evropskim klubovima, samo da se to još ukomponuje i mislim da će to biti ok.

(M.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Derac

    23. maj 2016 | 15:29

    visok je, snace se

  • Crnka31

    25. maj 2016 | 22:07

    On ce biti glavni igrac u Liverpulu i reprezentaciji Srbije.Ima sve predispozicije da postane vrhunski fudbaler.

  • deki

    23. maj 2016 | 18:41

    Ovaj mali nece ni videti I tim Lpoola ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA