Reptorsi pokazali zube Lebronu: Derozan i Lauri vodili Toronto do izjednačenja u seriji (VIDEO)

Najbolji igrači Toronta kombinovano postigli 67 poena i bili su nerešiva enigma za Kavalirse

  • 2

Toronto Reptorsi su izjednačili u finalnoj seriji istočne konferencije NBA lige na 2:2, pošto su u četvrtoj utakmici savladali Klivlend sa 105:99. Kanadski tim je odbranio domaći teren i pokazao favorizovanim Klipersima da je na lošije partije u prvoj i drugoj utakmici, koje je Klivlend bez većih problema dobio, uticao i umor zbog sedam utakmica u seriji protiv Majamija.

Briljirali su Kajl Lauri i Demar Derozan, koji su kombinovano postigli 67 poena. Lauri je ubacio 35 poena uz fantastičan procenat šuta od 70%. Derozan je sa 32 poena takođe bio na visini zadatka uz 60% šuta iz igre. Bili su nerešiva enigma za Lebrona i saigrače, koji će morati mnogo bolje da odigraju u petoj utakmici kako bi prekinuli mini-seriju Reptorsa.

Svestan je toga i najbolji igrač Klivlenda, Lebron Džejms, koji je pružio dobru partiju sa 29 poena, 9 skokova i 6 asistencija, ali nije imao baš najbolju podršku saigrača, izuzev Kajrija Irvinga, koji je dao 26 poena.

Foto: Guliver/Tom Szczerbowski/Getty Images Foto: Guliver/Tom Szczerbowski/Getty Images

- Vraćamo se kući da igramo bolje, mnogo bolje. I mislim da ćemo igrati - rekao je Lebron Džejms posle meča.

Toronto je mnogo bolje odigrao prvi deo igre i posle prvog poluvremena je vodio sa čak 16 razlike (57:41). Klivlend je pokušao da se vrati u drugom. Do kraja trećeg perioda igre je smanjio razliku na 9 poena, da bi u poslednjoj deonici, posle dobre serije pogodaka došli na korak od preokreta.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Bilo je 96:96 na 4:37 do kraja, ali je Klivlend loše odigrao završnicu meča, što su Derozan i Lauri kaznili ključnim pogocima.

- Igra u drugom poluvremenu nije bila dovoljna, jer smo odigrali katastrofalno prvo poluvreme još jednom u ovoj areni i morali smo da jurimo rezultat celu utakmicu - rekao je Džejms.

Serija se sada vraća u Klivlend, a peta utakmica na programu je u noći između srede i četvrtka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA