Asovi i publika skupili 50.000 evra za decu

Sledeći put mora još više

  • 5

Blizu 50.000 evra prikupljeno je u humanitarnom meču na stadionu Partizana u akciji "Asovi za decu", a pomoć je namenjena izgradnji kliničkog odeljenja u Nišu za decu obolelu od raka.

>>> Beograd se izblamirao: Ispravite grešku sa stadiona - SMS na 1150! (FOTO)

Oko 7.000 gledalaca okupilo se u utorak uveče u Humskoj 1 kako bi na terenu videli prosljavljene srpske fudbalere, koje su sa klupe vodili Radomir Antić i Bora Milutinović.

Navijači su mogli da vide puno majstorija i lepih poteza, a iako je rezultat bio u drugom planu pobedio je Antićev tim sa 5:4.

Publiku su potezima, ali i druženjem, oduševljavali Dejan Stanković, Predrag Mijatović, Nikola Žigić, Milan Jovanović, Mateja Kežman, Ivica Kralj, Nikola Lazetić, Danko Lazović, Goran Stevanović, Mihajlo Pjanović, Perica Ognjenović, Saša Ilić i mnogi drugi...

Foto: Tanjug Foto: Tanjug

Utakmica "Asovi za decu" realizovana u organizaciji Jovana Simića, EXIT fondacije, Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR), FK Partizan i podrške FK Crvena zvezda.

Ulaznice za humanitarni meč prodavale su se po ceni od 300 dinara za sever i jug, 500 dinara zapad i istok, dok su porodične ulaznice (tri) koštale 1.000 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin

    25. maj 2016 | 09:42

    Organizujte ovakve utakmice humanitarnog karaktera u nekom drugom gradu, pa ce te videti koliko ce publike biti. U drugim delovima Srbije publika jedva ceka da vidi ovakve aseve na jednom mestu. Beograd je zasicen njima. Nije samo Beograd Srbija.

  • Dragan

    25. maj 2016 | 09:17

    Sramota

  • Milan

    25. maj 2016 | 09:38

    Antic je od fss uzeo oko 2.5 mil e

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA