Mihajlović preuzeo šesti klub u Seriji A!

Srpski trener preuzeo ekipu Torina

  • 1

Zvanično je: Siniša Mihajlović je novi trener Torina!

Srpski trener nije mnogo čekao na novi posao od odlaska iz Milana. "Bikovi" su bili najbrži i najkonkretniji da angažuju Srbina koji će, tako, preuzeti šesti klub na "čizmi" od početka trenerske karijere.

>>> Mihajlović nadomak potpisa: Evo koliko će zarađivati u novom klubu

Pre Torina, Mihajlović je vodio Bolonju, Kataniju, Fiorentinu, Sampdoriju i Milan, a pre samostalnog rada dve sezone je proveo kao asistent u Interu.

- Želeo bih da se zahvalim predsedniku Torina Urbanu Kairu, direktoru Petrakiju i kompletnom klubu na poverenju koje su mi ukazali. Prilika da radim u prestižnom klubu slavne istorije kao što je Torino, za mene predstavlja stvar od velikog ponosa. Ovo je jedinstveno mesto, navijači su poznati po svojoj velikoj strasti prema klubu. To su vrednosti koje su meni važne i u kojima se pronalazim. Iz tog razloga jedva čekam da počnem - poručio je srpski stručnjak.

Mihajlović je na klupi "bikova" zamenio Đanpjera Venturu koji će, izvesno je sada, zameniti Antonia Kontea na klupi reprezentacije Italije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA