Znate da ćete finale Lige šampiona gledati na Areni Sport!

U prenosu iz Milana voditelju će sa lica mesta u komentarisanju pomagati bivši reprezentativac Marko Pantelić

  • 10

Nakon kvalifikacija koje su počele pre gotovo godinu dana, grupne faze elitnog klupskog takmičenja, pa sve do eliminacija i sudara najboljih, stigli smo do utakmice koja razdvaja šampiona od učesnika.

U utakmici finala Lige šampiona, prema kojoj veliki broj ljubitelja fudbala planira slobodne dane i godišnji odmor, ove godine će se sastati dva madridska kluba, Atletiko i Real. Domaćin ovogodišnjeg finala je Milano, a meč će sa legendarnog San Sira direktno prenositi televizija Arena Sport.

U prenosu sa čuvenog stadiona voditelju će sa lica mesta u komentarisanju pomagati bivši reprezentativac Marko Pantelić.

Osim reprize starih finala gledaoce tokom dana očekujui intervjui sa Zinedinom Zidanom, Serhio Ramosom, Diegom Simeoneom, Diegom Godinom kao i mogućnost da osete euforiju koja će nesporno vladati na ulicama Milana.

Ukoliko volite uzbuđenja i uživate u vrhunskom fudbalu, ali i drugim sportovima, pružite sebi mogućnost uživanja u svih 5 kanala Arena Sport televizije, koji su vam na raspolaganju već u okviru osnovnog paketa mts televizije.

Vaše ulaznice za sve mečeve koštaju samo 1 dinar mesečno, koliko iznosi naknada za mts televiziju prvih 6 meseci. Utakmice Lige šampiona i narednih sezona možete gledati na televiziji Arena Sport.

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DjRCZ

    26. maj 2016 | 18:47

    E vala muka mi je od ove ARENE SPORT. Pa ovaj jadni RTS ne moze ni finale da prenosi!!! SRAMOTA!!!

  • Nemanja

    26. maj 2016 | 18:24

    Sramota za sve ljubitelje fudbala sirom Srbije, a ostali a ima ih dosta , kako ce oni da gledaju finale ? Pa u svim zemljama Evrope finale ce biti emitovano na nacionalnim frekvencijama. Recimo u Francuskoj finale ce biti na Direct 8, svaki stanovnik Francuske ima taj kanal, a kako cemo mi ?????? !!!!!!

  • Komsa

    26. maj 2016 | 18:27

    A RTS

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA