≫ 

Partizan: Zgroženi smo ponašanjem Sava Miloševića

Posle uvođenja privremenih mera u fudbalski klub, saopštenjem se oglasilo i SD Partizan

  • 9

Fudbalski klub Partizan će u narednom periodu, do sazivanja nove Skupštine na kojoj će biti izabrano rukovodstvo, voditi tročlana privremena uprava u sastavu Milorad Vučelić, Mile Jovičić i general Radivoje Radinović.

To je odluka Sportskog društva Partizan, koje se takođe oglasilo povodom alarmantnih događaja koji su se odigrali na minuloj vanrednoj sednici Skupštine, gde je, narodski rečeno, bilo svega, a najmanje tolerancije, demokratije i zdravog razuma.

>>> Uvedene privremene mere u Partizanu: Na čelu i general!

SD Partizan je u saopštenju, pored ostalog, apostrofirao "zgražavanje i konsterniranje" zbog ponašanja bivšeg proslavljenog Fudbalera Sava Miloševića na Skupštini.

- Upravni odbor JSD ponavlja da legalne institucije FK Partizan uživaju punu podršku svih članica JSD Partizan, budući da su legalitet i poverenje u institucije jedini osnov na kojima može da počiva stabilnost, dignitet i uspeh bilo kog sportskog udruženja u celini. Zgroženi smo i konsternirani nedoličnim ponašanjem delegata na Vanrednoj skupštini Partizana, posebno ponašanjem našeg proslavljenog igrača Sava Miloševića, koji, ujedno, obavlja i visoku funkciju u Fudbalskom savezu Srbije. Prekid ove skupštine je uslovio da je FK Partizan, dakle, više od šest meseci bez Predsednika i Upravnog odbora - navodi se u saopštenju SD Partizan.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

>>> Dan posle sednice srama: Miloševićev autogol, duhovi sa pravom glasa, Đurićev plišani revanšizam (FOTO)

Imajući u vidu čl. 21. Statuta JSD Partizan, koji izričito ukazuje na okolnosti grubog i trajnijeg neispunjavanja obaveza Kluba u skladu sa Statutom FK Partizan, Upravni odbor JSD Partizan je jednoglasno doneo odluku o uvođenju

privremenih mera u FK Partizan. Smisao mera, navodi se u saopštenju, je da se otklone sve nedoumice i štetne posledice prekinute Vanredne skupštine FK Partizan i omogući redovno funkcionisanje kluba.

- Privremena uprava će, u narednom periodu, imati zadatak da izvrši neophodnu konsolidaciju u FK Partizan, obavi potrebne konsultacije sa svim relevantnim sportskim strukturama, okonča prelazni rok, stvori uslove da prvi tim uspešno nastupi u kvalifikacijama za Ligu UEFA i, najzad, dostojno zakaže i sazove Skupštinu kluba - poručuju iz SD Partizan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ha-ha

    26. maj 2016 | 21:39

    Napred Savo!

  • Звезда

    26. maj 2016 | 22:01

    ГО ТО ВИ СУ!

  • Milan

    26. maj 2016 | 22:23

    Svi se mjenjaju samo Vucelic ostaje pa nevjerovatno, ako zelis dobro Partizanu onda se skloni i pusti legende da vode klub a ne ti gospodine Vucelicu. Ko si bre ti gdje si ti bio dok su Savo i ostali ostavljali srce na terenu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA