Izabrana idealna petorka NBA lige: Nema čoveka koji piše istoriju sa Oklahomom!

U prvoj postavi za tekuću sezonu Kari, Vestbruk, Džejms...

  • 1

MVP lige Stefon Kari predvodi najbolju NBA petorku za ovu sezonu, a pored njega u idealnoj postavi 2015/2016 takmičarske godine su, očekivano, i Rasel Vestbruk iz Oklahome, lider Klivlenda Lebron Džejms, Kavaj Lenard iz San Antonija i centar Los Anđeles Klipersa Deandre Džordan.

Kariju je ovo druga uzastopna sezona da se našao u idealnoj petorci, a Džejmsu već deseti put za 13 sezona!

Na taj način "Kralj" je postao drugi najviše puta birani igrač u idelanu postavu u istoriji najjače lige na svetu.

Zanimljivo je da u postavi nema Kevina Durenta, koji igra fantastičnu sezonu sa Oklahomom, ali nije izabran u prvih pet.

Takođe, izabrane su druga i treća postava lige.

U drugoj su Kris Pol (Los Anđeles Klipersi), Demijen Lilard (Portland), Kevin Durent (Oklahoma), Drejmond Grin (Golden Stejt) i Demarkus Kazins (Sakramento).

Treću najbolju postavu lige čine: Kajl Louri (Toronto), Klej Tompson (Golden Stejt), Pol Džordž (Indijana), Lamarkus Oldridž (San Antonio), Andre Dramond (Detroit).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    27. maj 2016 | 00:37

    Iskreno, ne vezano za ovu temu uvek mi se cinilo da u Oklahomi stanje stvari nije kako treba, za mene je Vestbruk potcenjen, a Djurent precenjen... Po mom misljenju Rasel Vestbruk je neophodni toj ekipi nego Djurent, ali...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA