≫ 

ŠOK! Rafael Nadal se povukao sa Rolan Garosa!

Španac je odustao od turnira zbog povrede šake, odnosno zgloba

  • 40

Šok na Rolan Garosu! Španski teniser Rafael Nadal povukao se sa turnira u Parizu, javljaju strani mediji.

Razlog za ovakvu Nadalovu odluku jeste povreda šake, odnosno zgloba. Tokom konferencije koju je održao u petak, Rafa je istakao da već nekoliko nedelja ima zdravstvenih problema.

Prema njegovim rečima ni injekcije mu nisu pomogle, iako je poslednji meč igrao pod njima.

- Znam da neću moći da završim turnir. To je sve deo života, a ja sam ubeđen da ću se narednih nekoliko godina vraćati na RG. Ovo je jedna od mojih najtežih konferencija u životu. - rekao je Nadal:

- Kada sam dolazio u Pariz, raznišljao sam samo o tome kako da osvojim turnir. Za to mi ej potrebno još pet pobeda, a doktori su rekli da je nemoguće odigrati te mečeve na vrhunskom nivou.

Nadal je prva dva meča na turniru rekordno dobio i ništa nije naslućivalo na ovakav potez. Potez koji svakako može da raduje Novaka Đokovića koji bi se sa Špancem projektovano sastao u polufinalu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SAŠA FRANKFURT

    27. maj 2016 | 17:52

    Nole je ljudina, i on se sigurno ne raduje ovome. Nadalu brz oporavak!

  • nada

    27. maj 2016 | 18:44

    Zasto se neki raduju tudjoj nevolji. Rafa je izuzetan sportista, a i covek. Ni Nole sigurno nije srecan sto je Rafa odustao. Navijajte ljudi sportksi. Ja sam 100% za Noleta ali se ne radujem tudjoj nesreci.

  • Radosav

    27. maj 2016 | 19:03

    Steta , ne bi se trebalo radovati povredama vrhunskih sportista a Nadal je takav Teniser koji radi svoj posao i ne omalozava nijednog Tenisera kao sto to radi Federer kad je u pitanju Novak .Kad igraju Nadal i Novak to su mecevi za Istoriju !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA