Momci iz Mančestera srušili Australiju, štoper Engleza ušao sa klupe i odmah dao autogol (VIDEO)

  • 3

Početak Evropskog prvenstva se polako bliži, te se u zemljama širom Evrope odigravaju prijateljske utakmice za što bolju pripremu pred EURO.

Nekoliko je odigrano ovog petka,a  izdvojićemo pobede Engleske, Severne Irske, kao i Češke i Hrvatske. Holanđani su, pak, usplei da izbore remi protiv Republike Irske.

Englezi su u Sanderlendu dočekali Australiju i pobedili su rezultatom 2:1. Najviše zahvaljujući momcima iz Mančestera. Strelcima Rašfordu i Runiju iz Junajteda i dvostrukom asistentu Sterlingu iz Sitija.

Rašford je već u 3. minutu postao najmlađi strelac na debiju za Gordi albion, dok je Runi pogodio u drugom poluvremenu malo pošto je ušao u igru. Domaći tim je postigao i treći gol, smao u svojoj mreži. Forstera je savladao Erik Dajer tek što je ušao u igru. Defanzivcu Totenhema, koji je debitovao, bio je to prvi kontakt sa loptom.

Hrvati su u Koprivnici minimalno savladali Moldaviju, a strelac jedinog gola bio je Kramarić u 9. minutu.

Republika Irska je od 30. minuta vodila protiv neubedljive Holandije koja je preko Luka de Jonga došla do remija u 85. minutu. Strelac za domaćina bio je Šej Long.

S druge strane, Severna Irska nije imala nikakvih problema protiv Bjelorusije (3:0), kao ni Češka protiv slabašne Malte (6:0).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    27. maj 2016 | 22:57

    Imam jedno pitanje, ovo je bila prijateljska utakmica, dakle racunavaju se golovI i nastupi za reprezentaciju kad igraju prijateljske utakmice. Ali zasto onom Nemcu koji je odlucio da igra za Rusiju a koji broji dve utakmice za Nemacku njemu se ne vazi ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA