≫ 

ZIDAN: Prepisaću Anćelotijev recept! Sećam se šta mi je rekao pre dve godine!

Francuzu se pruža prilika da sa Realom spoji trofej Lige šampiona kao igrač i trener

  • 0

Trener fudbalera madridskog Reala Zinedin Zidan rekao je da će pokušati da prepiše recept od Karla Anćelotija iz 2014. godine i još jednom preko Atletika donese kraljevskom klubu trofej Lige šampiona.

Madridski rivali, Real i Atletiko, sastaće se u novom finalu Lige šampiona na San Siru, nakon što su "kraljevići" pre dve godine slavili u Lisabonu posle produžetaka sa 4:1.

>>> FOTKE SA TRENINGA REALA: Navijače interesuje šta se dešava sa Ronaldom!

- Očekuje nas ekstremno težak meč, to je sigurno. Srećni smo što smo u finalu, naporno smo radili za to i spremni smo. Znamo kako se osvaja ovaj trofej i želimo ponovo da ga podignemo. Anćeloti mi je pre finala u Lisabonu rekao "Jednog dana ćeš biti u istoj situaciji kao ja danas", i eto obistilo se. Verujem da će epilog biti isti - izjavio je Zidan na zvaničnoj konferenciji za medije uoči meča.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Zidan je u Lisabonu bio pomoćnik Anćelotiju, a danas mu se pruža prilika da sa Realom spoji trofej Lige šampiona kao igrač i trener. On je dodao da prva zvezda Reala Kristijano Ronaldo još uvek oseća bol posle povrede na treningu, ali će biti spreman za duel

- Biće spreman 100 odsto. Baš se našalio da bol nestaje kada igraš finale Lige šampiona - izjavio je Zidan.

Utakmica između Reala i Atletika igra se večeras od 20.45 sati u Milanu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA