Prandeli poručio Baloteliju da se opameti

- Ovo će biti posebna prilika za Marija i svi ćemo morati da se potrudimo da ga zaštitiomo od kritika - rekao selektor Italije

  • 0

Selektor reprezentacije Italije Ćezare Prandeli upozorio je danas kontroverznog napadača Marija Balotelija da se na Evropskom prvenstvu u Ukrajini i Poljskoj čuva problema.

- Baloteli mora da shvati da je ovaj šampionat posebna prilika za njega. Nadam se da ćemo imati prilike da razgovaramo o njegovim potezima na terenu, ali moraćemo da ga zaštitimo i od kritika - rekao je Prandeli.

Prandeli, koji je od preuzimanja Azura uveo etički kodeks ponašanja u reprezentaciji, nedavno je izostavio Balotelija sa spiska za prijateljski meč protiv SAD-a zbog "gaženja" fudbalera Totenhema Skota Parkera.

Italijanski selektor je dodao da zna konačan spisak igrača koji će putovati na EP.

- Imam konačan spisak od 23 igrača u glavi, ali svako od pozvanih je sposoban da me natera da se predomislim. Neophodno je da stvorimo pozitvnu atmosferu. Nažalost, nemamo puno vremena. Želim da moja Italija pokaže da je tim i koliko smo radili u prošlosti - rekao je Prandeli.

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA