SNIMLJEN MOMENAT SRAMOTE: Ovako je ispljuvan Žoc, a Galata tvrdi da je pogođen - jogurtom?!

Fenerbahče je zbog skandala uputio zahtev FS Turske da kazni Galatasaraj zbog loše organizacije meča i ponašanja prema srpskom stručnjaku

  • 12

Sramonta slika viđena je na utakmici plej-ofa turske lige između Galatasaraja i Fenerbahčea. Osim što su domaći navijači gađali igrače na terenu, na kraju su i pljunuli trenera Fenera, Željka Obradovića.

Ubrzo posle saopštenja Fenerbahčea, oglasili su se iz Galatasaraja, koji su insistirali da srpski stručnjak nije pljunut, nego da je ka njemu poleteo jogurt.

Ipak, jedan od najpoznatijih listova u Turskoj "Hurijet" tvrdi da nema govora o bilo čemu osim pljuvanja, jer je fotograf navedenog medija uslikao i čuo Obradovića kako je potpredsedniku kluba rekao "Da, da, pljunuli su me".

Fenerbahče je zbog skandala uputio zahtev FS Turske da kazni Galatasaraj zbog loše organizacije meča i ponašanja prema srpskom stručnjaku.

- Na početku sezone rekao sam da bih voleo da pričamo samo o košarci. Svi koji su gledali prva dva meča kada smo mi bili domaćini i treći, mogli su da vide razliku" - rekao je Obradović posle meča u dvorani Abdi Ipekči u Istanbulu.

Galatasaraj je na kraju pobedio 65:63 i smanjio vođstvo ljutog rivala na 2:1 u seriji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    30. maj 2016 | 21:41

    Navijači Galate, najveći divljaci na svetu! Treba im zabraniti da se takmiče u svemu! Ovde, vidim, nekima kriv Željko, SVAŠTA! On je je najuspešniji trener ikada, samo domaći "mutanti" ga ne podnose, a znam o zašto, godine su to maltretiranja njihovog koša!

  • Putin

    30. maj 2016 | 17:31

    Sta ces tamo? Idi lepo u Grcku i povedi tu decu tamo pa bog da te vidi.

  • DIN

    30. maj 2016 | 16:20

    LEGENDO VRATI SE U SRBIJU

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA