Abramovič ne žuri sa imenovanjem Di Matea

- Roberto je uradio fantastičan posao, ali smo i njemu rekli prvog dana kada je preuzeo tim da ćemo o svemu pričati kada se sezona završi. Mi se i dalje držimo toga - kaže direktor kluba Ron Gurlej

  • 0

Bliski saradnici Romana Abramoviča insistiraju da on neće žuriti sa imenovanjem Roberta dio Matea za trenera i pored "plimskog talasa na kojem i dalje uživa posle osvajanja Lige šampiona". Vlasnik londonskih "plavaca" je pod izvesnim pritiskom da konačno Di Matea "proizvede" u glavnog trenera zbog svega što je uspeo da uradi posle smene Andrea Viljaša-Boaša.

- Znam da navijači žele Robija, ali neće žuriti - rekao je Ron Gurlej, direktor kluba, dodavši:

- Roberto je uradio fantastičan posao, ali smo i njemu rekli prvog dana kada je preuzeo tim da ćemo o svemu pričati kada se sezona završi. Mi se i dalje držimo toga. Mislim da ćemo za nedelju-dve, ili bilo kad ovog leta sesti za sto, jer želimo najbolje klubu.

Čelsi će izgubiti Didijea Drogbu, koji je potvrdio na napušta "Stamford bridž", a Fernando Tores se oglasio javno izrazivši nezadovoljstvo zbog toga što sedi na klupi. Podsetimo, Španac je Abramoviča koštao 50 miliona funti!

- Svi žele da igraju i bio bih neprijatno iznenađen da Tores ne želi - rekao direktor Čelsija dodavši da će "pričati sa Toresom, ali zbog kritikovanja Di Mateove taktike u finalu Lige šampiona".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA