Bane: Ne bih šutirao penal da sam bio na terenu!

- Šutirao bih ako bih baš morao, ali sumnjam da bih stigao na red, bilo je sedam igrača koji su rekli da će pucati penale - rekao je srpski fudbaler

  • 0

Utisci se i dalje sležu, a London i dalje slavi prvu titulu šampiona Evropa. Bane Ivanović morao je da gleda finalnu utakmicu Lige šampiona sa tribina zbog žutih kartona, a svoje saigrače je srčano i glasno odatle podržavao. Posle poslednjeg penala koji je uspešno izveo heroj Drogba, srpskog reprezentativca su televizijske kamere snimile kako slavi na prečki gola na "Alijanc areni" sa razvijenom srpskom zastavom.

- Mogao sam u tom trenutku da preskočim gol. Još mi je sve maglovito. Nekih detalja se prisećam tek kad mi ih ispričaju - rekao je Ivanović za "Sportski žurnal", i priznao da se ne bi okušao u šutiranju penala.

- Ne bih se hvatao za loptu. Pre finala smo imali sedam igrača koji su rekli da su spremni da šutiraju penal. Šutirao bih ako bih baš morao, ali sumnjam da bih stigao na red. Puno je igrača na tom spisku ispred mene, a ni ja ne bih insistirao - iskren je Ivanović.

Naš as je pomno posmatrao svaki jedanaesterac od Robenovog promašaja.

- Svaki penal je lutrija. Nama je sreća bila naklonjena, a imali smo i sigurnije izvođače. Kada se sve to sastavi, lako je zaključiti da smo zasluženo prvaci Evrope. Verovali smo u sebe, borili se do poslednjeg daha, pokazali da smo kvalitetan tim i da imamo odlične igrače. Za sve smo nagrađeni osvajanjem Lige šampiona - izjavio je Ivanović za "Sportski žurnal".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA