Zvezda dobila novog sponzora za sledeću sezonu!

Poznata kompanija će opremiti prostorije crveno-belih svojim programima "Zepter Medical", "Zepter Home Care" i "Zepter Home Art",

  • 3

Fudbalski klub Crvena zvezda i kompanija Cepter potpisali su jednogodišnji ugovor o sponzorstvu vredan 25.000 evra.

>>> Potvrđen transfer Miloševića u Zvezdu!

Kompanija Cepter se obavezala da svojim proizvodima iz programa "Zepter Medical", "Zepter Home Care" i "Zepter Home Art", izrađenim po najvišim standardima, opremi prostorije Crvene zvezde.

Crveno-beli će u narednom periodu koristiti i sertifikovani medicinski aparat Bioptron koji se primenjuje u sportskoj medicini za lečenje povreda mišića, tetiva i ligamenata.

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović izrazio je zadovoljstvo saradnjom sa Cepterom.

-Crvena zvezda se uvek družila sa najboljima i to je i sada slučaj. Napravili smo saradnju sa uspešnom kompanijom, čije proizvode sam koristim. Nadam se da ćemo imati uspešnu saradnju - rekao je Mijailović na konferenciji za medije u hotelu Cepter.

Foto: crvenazvezdafk Foto: crvenazvezdafk

Direktor Ceptera Ðorđe Rašić zahvalio se na ukazanom poverenju.

- Veliko mi je zadovoljstvo što mogu da potpišem ugovor sa predsednikom Mijailovićem, čovekom koji je bio na čelu kluba i kada je Zvezda bila prvak Evrope i sveta . Naši motivi su zdravlje, da svi živimo bolje uz Cepter i to ćemo omogućiti fudbalerima Crvene zvezde - poručio je Rašić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delije Čikago

    1. jun 2016 | 17:13

    Malo, moralo je to mnogo više.

  • Звезда

    1. jun 2016 | 18:08

    Није нешто, али боље да сами долазе, него да беже као од неких који после моле политичаре да им "среде" неког спонзора како се не би били затворени. Док долазе, добро је.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA