≫ 

Džikić ušao u raspravu s novinarkom zbog pitanja o sukobu navijača (VIDEO)

Trener crno-belih nije bio zadovoljan što je prvo pitanje posle meča bilo o incidentima navijača

  • 21

Konferencije posle meča Partizan - FMP bile su sa povišenom tenzijom. Mogle su se čuti teške reči, kao i povišen ton, i kada je trener FMP-a govorio, ali i kada je na njegovo mesto kasnije seo Aleksandar Džikić.

Trener crno-belih je povisio ton kada ga je jedna novinarka pitala da li strahiuje od većih incidenata u finalu, pošto ih je bilo i u polufinalu i na terenu i van njega.

>>> PARTIZAN I FMP: Svađa na konferenciji za medije, pale i teške reči (VIDEO)

>>> Haos ispred Pionira: Tuča navijača pred utakmicu Partizan – FMP! (FOTO)

- Ne očekujem veće incidente. To je prvo pitanje posle košarkaške utakmice. Ljudi, jel vi shvatate da moramo zajedno da gradimo košarku, i vi ste kao mediji odgovorni zbog toga što nam košarka ide dole. Nije to pitаnje za mene već za ljude koji organizuju utakmice - odgovorio je Džikić.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

>>> Zbog ovoga je Čović isključen: Pokušao laktom da udari Murića (VIDEO)

OČEKUJEM DA ME NAVIJAČI ZVEZDE VREĐAJU U FINALU

Džikić je prokomentarisao i podršku koju je njegov tim imao u trećoj utakmici protiv FMP-a i to što su se odazvali na apel da ne vređaju posle kazne koju su zaradili u prvoj utakmici u Pioniru, kada su pogrdno skandirali Vesni Čović.

- Nisu se dali isprovocirati što je bio jedan od scenarija za utakmicu, tako da su uradili posao kako treba. Sve je bilo onako kako je zamišljeno.

Hoćete li u finalu tražiti prekid ako vas budu vređali? - bilo je sledeće pitanje novinara SOS kanala Vladana Tegeltije.

-Svinjo debela, to znamo. Pi*** ćelava, i to znamo. Ako vređaju majku, šta da radim... Ja verujem u direktora lige i to da on prepozna takve momente. Ko sam ja da to tražim. Ja sam samo zaposlen i v.d. trenera u Partizanu. Isti aršini treba da se koriste. Bićemo nešto maštovitiji, nema treninga do finala, u četvrtak peremo noge i gledamo Zvezdine kretnje - istakao je Džikić.

Trenutak kada počne rasprava pogledajte na 4:15:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    2. jun 2016 | 10:36

    Bravo Dzile, ne nasedati na jeftine provokacije "osobe" koja jos malo bitise na "sportskoj" kk sceni, a i uopste bilo kojoj drugoj (sceni i sferi), posto se nova poglavlja otvaraju kao i FIOKA spec. tuz. i sada bi da nastave sa atmosferom pogubnoj za gradjane Srbije, kako bi sto lakse i duze opstali na TRENUTNIM pozicijama, ali, prepoznali smo MOMENAT i ODLICNO OSUJETILI SVE BOCNE I DIREKTNE "UDARE"..Auf Wiedersehen COKIIII

  • Slab poznavalac kosarke

    2. jun 2016 | 09:32

    Dzikic kao sportski radnik je meni surovo realan i surovi profesionalac. U kakvom trenutku je preuzeo Kk Partizan i koliko izvlaci iz njih je za svaku pohvalu. Svaka cast na pozrtvovanosti i borbi

  • Moralni Gmizavac

    2. jun 2016 | 10:14

    Gospodin,kralj...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA