Bivši Zvezdin napadač došao po duplu krunu s Partizanom! (VIDEO)

Petar Đuričković predstavljen u Humskoj

  • 18

Bivši fudbaler Crvene zvezde Petar Ðuričković potpisao je danas trogodišnji ugovor sa Partizanom i poručio da će dati sve od sebe kako bi pomogao klubu da u narednoj sezoni osvoji "duplu krunu".

Doskorašnji vezista niškog Radničkog zadužio je dres sa brojem 11.

- Veoma mi je drago, čast mi je što sam došao u Partizan. Veoma brzo smo se dogovorili i nadam se da ću opravdati poverenje. Jaka je konkurencija, što je dobro, ali trudiću se da se izborim za startnu poziciju - rekao je Ðuričković na promociji na stadionu Partizana.

On je dodao da je cilj naredne sezone "dupla kruna", kao i iskorak u Evropi.

- Očekujem da u uslovima koje Partizan ima dodatno napredujem - izjavio je jedan od najboljih fudbalera Radničkog u prošloj sezoni.

Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev zadovoljan je dolaskom Ðuričkovića, za kojeg je rekao da će biti pravo pojačanje.

- Krenuli smo i ranije nego što je običaj, tek se završila sezona. Ne smemo da čekamo i najozbiljnije shvatamo obaveze. Petar nije iznenađenje, ima karakteristike igrača Partizana, veoma je školovan igrač - rekao je Iliev.

On je u narednim danima najavio dolaske Saše Marjanovića (Radnički Niš), Milana Radina (Voždovac) i Nemanje Miletića (Javor).

- Uskoro će biti predstavljen Marjanović, a potom još nekoliko imena. Očekuje nas bogat prelazni rok, biće ozbiljnih promena. Otišlo smo daleko i u pregovorima sa jednom "desetkom" iz inostranstva, to bi bio najbolji igrač na ovim prostorima - zaključio je Iliev.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    2. jun 2016 | 13:59

    Дечко је вицкаст. Док је Гроф ту, можете само да нас гледате у леђа, и то са пристојније раздаљине од око 20-ак бодова, и уз свесрдну помоћ неких судија када вам буду свирали сумњиве пенале како би сте лакше долазили до бодова.

  • Dzigi Bau

    2. jun 2016 | 16:53

    Da vredi nebi dosao tu gde jeste. . .

  • Saki

    2. jun 2016 | 15:09

    Da je valjao igrao bi u Zvezdi najvecem klubu na balkanu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA