≫ 

BIO BI DISKVALIFIKOVAN: Đoković umalo reketom nije pogodio sudiju (VIDEO)

Da je pogodio, verovatno bi bio diskvalifikovan sa turnira

  • 35

Srpski teniser Novak Đoković imao je dosta sreće tokom četvrtfinalnog duela Rolan Garosa protiv Tomaša Berdiha.

Đoković je bez problema slavio sa 3:0 u setovima i zakazao duel sa Dominikom Timom, ali je vrlo lako mogao da bude diskvalifikovan sa turnira u Parizu.

Naime, početkom trećeg seta Novak je besno na zemlju bacio reket koji je neverovatno odskočio i umalo pogodio pomoćnog sudiju.

- Očigledno je šta sam pokušao da uradim. Ne razumem vaše pitanje. Hteo sam da udarim reketom u zemlju, iskliznuo mi je i umalo udario linijskog sudiju. Imao sam sreće što se sudija pomerio i to je to. Ne razmišljam o takvim situacijama. Izvinio sam se svima koji su se našli u takvoj situaciji i koji su mogli da budu povređeni. Nisam imao nameru, reket se tako odbio, srećno se završilo i to je jedino što mogu da kažem - rekao je Novak

Na svu sreću meč je nastavljen i Nole je treći set dobio sa 6:3.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vasa paris

    2. jun 2016 | 18:05

    Mala greska ali kralj je kralj idemo nole

  • Gekke Joopi

    2. jun 2016 | 19:36

    Uredu nisi imao nameru, to smo svi videli, ali da je nesretni sudija ostao bez oka, sta onda? Djole kad igras moj zivot je na tankoj niti, ali ako bobedis ipak se vracam u normalan zivot, kad izgubis za mene zivot postaje kosmar, zato te molim osvoji RG i promeni svoje ponasanje, jer ovo sto si danas uradio ne prilici jednom velikom sampionu, razocarao si me, a ujedno sam sretan sto nisi diskvalifikovan iako si zasluzio, zahvali se sudiji sto se na vreme sklonio.

  • ...

    2. jun 2016 | 17:58

    Milice, jedan zidan u besu udari glavom materacija i svi ga brane, a ova ljudina od coveka se iznervira i ti si nasla sad da ga pljujes, a osecam ne znas jaja da isprzis

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA