Radonjić: Partizan možemo pobediti samo ako budemo igrali kao u Evroligi

Trener crveno-belih smatra da samo uz maksimalnu požrtvovanost njegov tim može opravdati ulogu favorita protiv Partizana

  • 10

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegova ekipa mora da ponovi partije iz Evrolige ukoliko misli da savlada Partizan i osvoji titulu prvaka Srbije.

>>> Partizan nikad nije bio potcenjeniji od kladionica u finalu plej-ofa

- Očekivano su Crvena zvezda i Partizan u finalu, što ima posebnu težinu jer je ta utakmica više od košarke. Partizan ima kvalitet, veliko iskustvo i drastično je počajan u odnosu na početak sezone. Ne znam da li će biti blistava košarka, ulog je veliki, ali mi moramo da budemo na evroligaškom nivou da bismo ih pobedili - rekao je Radonjić na konferenciji za medije u hali "Aleksandar Nikolić".

Crnogorski stručnjak ističe da crveno-beli veoma motivisano očekuju početak finalne serije sa večitim rivalom.

- Ne bežim od uloge favorita, ali podsećam da smo izgubili od Partizana dva puta. Ambicije su nam uvek najviše, da trijumfalno završimo seriju.

 Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

On je dodao da Partizan u svom sastavu ima igrače koji znaju kako se osvajaju titule, kao što su Vitkovac, Veličković, Marinković, Vilson i drugi.

- Od nas se očekuje da budemo na vrhunskom nivou i to je ono što želimo -zaključio je Radonjić.

Finalna serija između Crvene zvezde i Partizana počinje u petak od 21 sat u hali "Aleksandar Nikolić".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    2. jun 2016 | 18:42

    Једна од битних ствари је и да се не наседне на ситне и крупне провокације од стране дотичних. Знају они да ломе аркаде најбољим противничким играчима, њихови навијачи "џентлменски и јуначки" да прозивају жене... На све морају момци бити спремни, јер они су такви какви су. Само не наседати на њихове подлости, а квалитет евролигаша мора доћи до изражаја.

  • Fil

    2. jun 2016 | 19:35

    Nikako ne potceniti Partizan, kvalitet je na Zvezdinoj strani, ali oni ce imati posebnu motivaciju. Izbeci provokacije i povrede, pokazati komsijama da su za klasu ispod. Napred Zvezda... Sledece godine uz nova pojacanja medju 4 u evroligi....

  • DPS

    2. jun 2016 | 18:29

    Tako je nas ISTAKNUTI clanu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA