Alveš se oprostio emotivnom porukom, Barselona već našla zamenu za njega!

Mediji u Engleskoj javljaju da će Barsa kupovati u Arsenalu

  • 3

Sada je i definitivno - Dani Alveš od sledeće sezone više neće nositi dres Barselone!

Brazilski desni bek je osam godina igrao za katalonski klub s kojim je osvojio pregršt trofeja. Oprostio se od kluba emotivnom porukom, a karijeru će najverovatnije nastaviti u Juventusu.

- Za mesec dana navršiće se osam godina od mog dolaska u Barselonu. U julu 2008. godine pridružio sam se ovom klubu i zadužio opremu u kojoj sam ostvario najznačajnija dostignuća u karijeri. Od prvog treninga pod vođstvom Pepa Gvardiole do poslednjeg ove sezone imao sam sreću da strastveno uživam u fudbalu - napisao je Alveš u poruci:

Foto: Profimedia/Press Association Foto: Profimedia/Press Association

- Ovim pismom sam želeo da znate da sam doneo odluku da pronađem novi izazov u karijeri, jer morate da znate u kom trenutku da završite jednu fazu karijere. Poenta je ovo: idem, ali ću se vratiti. Hvala vam što ste učinili da se osetim voljenim.

Barselona je već pronašla zamenu za Alveša u vidu defanzivca Arsenala Hektora Belerina.

Engleski mediji navode da je šampion Španije spreman da ponudi 40 miliona funti za momka koji će biti član Furije na EP.

Belerin nije jedini bek koji ej na meti Barse. Njihov pik je David Alaba iz Bajerna, s tim da Austrijanac igra s leve strane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA