Arsenal nudi Šamaka za Ljajića, Ramadani nije zainteresovan

Arsen Venger želi da iskoristi Fiorentinin interes za marokanskog napadača i dočepa se srpskog reprezentativca

  • 0

Posle incidenta kada ga je Delio Rosi tukao na klupi, Adem Ljajić je, čini se, završio svoje dane u Fiorentini. Za njega se interesuju Everton i Borusija Dortmund, a poslednjih dana je u trku uskočio i Arsenal.

Menadžer "tobdžija" Arsen Venger je spreman da ponudi Fiorentinu trampu u kojoj bi za Ljajića dao marokanskog napadača Maruana Šamaka. Venger smatra da je cena oba fudbalera približno ista i da iznosi oko 6 miliona funti. Šef skautske službe Fiorentine Eduardo Maćia je nedavno priznao da je Šamak interesantan Fiorentini, pa postoje relane šanse da dođe do trampe. Ljajić bi na "Emiratima" bio zamena za Josija Benajuna koji se vraća u Čelsi jer mu ističe pozajmica...

Međutim, agent srpskog reprezentativca Falji Ramadani kaže da još ništa nije odlučeno i da čeka da se reše neke stvari u Fiorentini, pa da se odredi Ljajićeva budućnost.

- Prvo moramo da sačekamo i da vidimo ko će biti novi trener Fiorentine. Od toga mnogo zavisi. Čini mi se da Adem želi da ostane u Fiorentini, da zaboravi na prošlost i krene ispočetka - rekao je Ramadani.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA