U Partizanu formirana MEŠOVITA Radna grupa: Ne bude li dogovora, interveniše - sud!

"Članove Skupštine blagovremeno ćemo obavestiti o rezultatima rada Radne grupe i naknadnom datumu održavanja Skupštine," ističe se u saopštenju

  • 4

Sednica Skupštine Partizana zakazana za ponedeljak biće odložena, saopštili su članovi najvišeg organa kluba okupljeni oko Nenada Bjekovića, kandidata za predsednika kluba.

Kako je saopšteno, formirana je mešovita Radna grupa uz prisustvo predsednika Fudbalskog saveza Srbije, Slaviše Kokeze.

"Naša delegacija u sastavu Nenad Bjeković, Ostoja Mijailović, Veljko Odalović i Dragoljub Vukadinović sastala se se u četvrtak sa predstavnicima tzv. Privremenog rukovodstva Ivanom Ćurkovićem, Žarkom Zečevićem i Miletom Jovičićem. U prisustvu predsednika FSS Slaviše Kokeze i počasnog predsednika Tomislava Karadžića odlučeno je da se formira mešovita Radna grupa i ona će u narednih sedam dana da razgovara o prevazilaženju nastalih problema," navodi se u saopštenju članova Skupštine crno-belih i dodaje:

"Ćurković, Zečević i Jovičić kao predstavnici privremenog rukovodstva složili su se sa zahtevom naše delegacije da se u narednih sedam dana razgovara i reše sporna pitanja u vezi sa nezakonitim ostavkama i zamenama članova Skupštine. Pričaćemo i o ovlašćenjima koja su za nas nelegitimna i protivpravna.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Ukoliko se navedeni problemi reše u narednih sedam dana odredićemo datum i biće zakazana sednica Skupštine Partizana na kojoj ćemo izabrati rukovodstvo. Ako razgovori ne budu urodili plodom obratićemo se nadležnom sudu, ministarstvu i FS Srbije. Oni će dati mišljenje i pravnu pouku o spornim pitanjima kako bi posle toga odredili datum i do 24. juna održali sednicu Izborne skupštine. Članove Skupštine blagovremeno ćemo obavestiti o rezultatima rada Radne grupe i naknadnom datumu održavanja Skupštine," zaključuje se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    4. jun 2016 | 20:02

    А у колико сати? Не бих да пропустим ове занимљивости. И опет Ћурковић у једној од главнијих улога? Па нека кажу да нису они који јесу?

  • MikiGrobarRUSSIA

    5. jun 2016 | 00:42

    i staro i mlado i staro i mlado svi svi svi u CIRKUS KOLORADO

  • Bojan

    5. jun 2016 | 08:07

    Bela ladja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA