≫ 

Kovačević objavio spisak za mečeve sa Crnom Gorom

Srpski futsaleri odigraće dve pripremne utakmice sa selekcijom Crne Gore

  • 1

Selektor futsal reprezentacije Srbije Aca Kovačević odredio je spisak reprezentativaca na koje računa u dve međunarodne provere protiv Crne Gore 8. i 9. juna u Tivtu.

Reprezentativci Srbije okupili su se u Beogradu, gde će raditi i boraviti do polaska na put, a kako je objavljeno to će biti poslednja provera ekipe do septembra, kada će se nastaviti sa serijom prijateljskih meceva.

Na spisku se nalaze:

Golmani: Nemanja Momcilovic (Nikars, Letonija), Jakov Vulic (Euro Motus)

Igrači: Dragan Tomić (Deus), Stefan Stanojević (Euro Motus), Miloš Simić (Ekonomac), Aleksandar Živanović (Deus), Darko Ristić (Ekonomac), Marko Radovanović (Ekonomac), Miloš Stojković (Ekonomac), Marko Perić (Kaos, Italija), Bojan Filipović (Smederevo), Strahinja Petrov (FON), Predrag Jovanović (Ekonomac) i Denis Ramić (Ekonomac).

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

U stručnom štabu, pored selektora Kovačevića, nalaze se još: trener Dejan Knežević, kondicioni trener Ilija Maletić, lekar dr Aleksandar Ristović, sekretar Igor Gačić i ekonom Nenad Dragaš.

- Ovo je praktično nova selekcija Srbije u odnosu na ekipu koja je nastupaila na prvenstvu Evrope u Beogradu. Njih će predvoditi kapiten Marko Perić. To ce biti prilika da neki novi fudbaleri pokažu koliko možemo računati na njih u narednom periodu - rekao je selektor Kovacević za sajt FSS.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA