≫ 

Fantastične reči Marija o Novaku, koji se obradovao suncu u Parizu! (VIDEO)

Evo šta su dvojica tenisera rekla posle velikog finala Rolan Garosa

  • 8

Sa svojom 12. gren slem titulom, Novak Đoković ušao je među besmrtne. Konačno je osvojio taj jedini pehar koji mu je falio, i u finalu Rolan Garosa je bukvalno samleo Endija Marija nakon prvog izgubljenog seta.

Britanac je bio ponovo veliku u porazu.

- Ovde je bila fantastična atmosfera, hvala vam što ste došli. Čestitike Novakovom timu, dobar posao. I na kraju čestitam Novaku, ovo je bio njegov dan. Ono što si radio prethodnih 12 meseci je fenomenalno, neverovatno je ostvaranje osvojiti sva četiri gren slema.

>>> PEVAJ, JUNAČE, TI SI PONOS SRBIJE: Đoković iz srca peva "Bože pravde" u Parizu! (VIDEO)

- To je nešto što je veoma retko u tenisu, i nije se dogodilo veoma dug0, i dugo ćemo čekati da se to ponovi. Svi koji ste došli srećni ste da to vidite, nije baš lepo biti na suprotnoj strani, ali sam ponosan što sam deo toga. Čestitam ti Novače, sjajan posao - rekao je Endi Mari.

Kada je na red došao Novak za obraćanje, prvi su se čuli srpski navijači.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

>>> NOVAK MEĐU BESMRTNIMA: Zbog svega ovoga je Srbin teniska legenda!

- Hvala, hvala - prvo je pozdravio na maternjem jeziku Novak, a onda nastavio na engleskom:

- Endi, čestitam na sjajnom turniru, bio je težak meč, hvala ti na ovim lepim rečima za mene i moj tim, zadovoljstvo je bilo igrati sa tobom. Siguran sam da ću te videti sa velikim trofejom u budućnosti. Zahvaljujem se porodici, mom timu, hvala što ste me tolerisali, u mnogim stvarima, hvala što ste rukovodili mnome.

- Kao što sam rekao ovo je jedan od najposebnijih. Hvala vam za sve što ste podelili sa nama. Svim srcem vam se zahvaljujem, i vidimo se sledeće godine - zaključio je Đoković, koji je u prvom izjavi pre dodele pehara poručio na francuskom jeziku.

- Ovo je zaista poseban trenutak u mojoj karijeri, hvala svima ovde danas. Sunce se sada pojavilo, lepo je videti sunce posle deset dana kiše. Veliko je zadovojstvo videti vas, svu ovu publiku, nadam se da ste uživali u ovom meču danas. Moram reći da je za mene najvažnije to što sam danas osetio nešto to nikad nisam u životu na Rolan Garosu. iscrtao sam srce na šljaci, najvažnije za mene što sam bio sa vama vreme tu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    5. jun 2016 | 19:37

    To kralju,hvala ti sto postojis za Srbiju i nas narod!

  • Miodrag mircevski

    5. jun 2016 | 19:28

    Bravo Novak ponos za Srbija i te šaka sela Makedonja

  • Milijana

    5. jun 2016 | 19:21

    Danas je lepo biti srpskog roda. Hvala Novaku i Olgi za ovaj ponos koji osećam,za suze radosnice ! Ni kiša nije mogla da mi pokvari raspoloženje nakon ove dve pobede! Želim Vam zdravlja i puno ovakvih pobeda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA